Showbiz

Πρώτη φορά ο Λαγούτης μιλάει ανοιχτά για τη σχέση του με την Παπουτσάκη

Gossip-tv Team

Χθες Παπουτσάκη σήμερα Λαγούτη... αυτό κι αν είναι επιτυχία! Και δεν μιλάμε για τίποτα παραπάνω από τους καλεσμένους στην εκπομπή «Πρωινό mou».

Τόσο χθες όσο και σήμερα το ζευγάρι δεν αρνήθηκε την σχέση του χωρίς βέβαια να μπει σε λεπτομέρειες. Σήμερα, ο Πέτρος Λαγούτης δεν αναφέρθηκε, εκείνος, στη σχέση του αλλά όταν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας του μιλούσαν για την Κατερίνα, για την καθημερινότητά τους αλλά και για τους παπαράτσι ο ηθοποιός δεν αρνήθηκε τίποτα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στην δημοσιότητα που πήρε και ο ίδιος λόγω της σχέσης του με την Κατερίνα Παπουτσάκη και δήλωσε πως δεν του αρέσει, αλλά δεν τον ενοχλεί αν δεν γίνεται κάτι χυδαίο και καταλαβαίνει πως απλά είναι μέρος του συστήματος. Δεν αποκλείει να ξαναπαντρευτεί στο μέλλον και δηλώνει πως τώρα θα έκανε διαφορετικές επιλογές γιατί όπως δήλωσε: «Όσο μεγαλώνεις, μαθαίνεις καλά τι δεν θέλεις» Ως παράδειγμα έφερε τα λόγια του φίλου του Γιώργου Καραμίχου ο οποίος λέει πως «από την πρώτη μέρα ξέρεις τι θα είναι αυτό που θα σε τσακίσει σε μια σχέση, αλλά μένεις γιατί είναι πολύ δυνατά αυτά που νιώθεις».

Ο Πέτρος Λαγούτης αναφέρθηκε, όμως, και στην πρώην σύζυγό του, Μυρτώ Αλικάκη και στα παιδιά του. Με τους γιους του περνάει πολλές ώρες και μαζί τους γίνεται ξανά παιδί ενώ δήλωσε πως η Μυρτώ για εκείνον είναι η γυναίκα της ζωής του αφού είναι η μάνα των παιδιών του.

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε και για τα επαγγελματικά του σχέδια και αποκάλυψε πως εκτός των θεατρικών του παραστάσεων θα πάρει μέρος και σε μια δραματική καθημερινή σειρά στον ΑΝΤ1. Δείτε το βίντεο με τον Πέτρο Λαγούτη να μιλάει για την Κατερίνα Παπουτσάκη και τα... αισθηματικά του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved