Δραγούμη: « Ο γιατρός μού είπε ότι μπορούσα να πάθω περιτονίτιδα»
Showbiz

Δραγούμη: « Ο γιατρός μού είπε ότι μπορούσα να πάθω περιτονίτιδα»

Η Ναταλία Δραγούμη πέρασε μία περιπέτεια υγείας την περασμένη εβδομάδα και χθες βγήκε από το νοσοκομείο!

«Την Τρίτη το βράδυ, δέκα λεπτά αφού ξεκίνησε η παράσταση, με έπιασε ένας οξύς πόνος κάτω χαμηλά στην κοιλιά» δηλώνει η Ναταλία Δραγούμη σε καθημερινή εφημερίδα!

«Ήταν ένας πολύ δυνατός πόνος. Να φανταστείς, όταν είσαι στη σκηνή, επειδή είναι ανεβασμένη η αδρεναλίνη σου, ξεχνάς τον πόνο. Εγώ όμως πονούσα συνεχώς και αυτό μου έκανε εντύπωση. Παρ' όλα αυτά, με τίποτα δεν μπορούσα να αποχωρήσω από τη σκηνή, εφόσον το θέατρο ήταν γεμάτο από κόσμο. Ετσι, έβγαλα όλη την παράσταση με αφόρητους πόνους» Και συνέχισε: «Την επόμενη μέρα το πρωί είχα πάλι ενοχλήσεις. Αμέσως πήγα στον παθολόγο, ο οποίος μου έκανε υπέρηχο που έδειξε ότι έχω οξεία σκωληκοειδίτιδα. Ο γιατρός μού απαγόρευσε να πάω στη Λαμία, όπου είχαμε προγραμματισμένη παράσταση, κι έτσι έμεινα στην Αθήνα. Την Τετάρτη το απόγευμα χειρουργήθηκα».

Η ηθοποιός χθες το απόγευμα, όπως σας ενημερώσαμε, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και χαρακτηριστικά είπε: «Ο γιατρός μού είπε ότι αν το άφηνα, θα μπορούσα να πάθω περιτονίτιδα (μόλυνση σε όλη την κοιλιά). Αν φτάσεις σε αυτό το σημείο, μπορεί να κινδυνεύσει σοβαρά η υγεία σου. Ο γιατρός ανησύχησε γιατί ήταν οξύ το επεισόδιο και θα μπορούσε ανά πάσα ώρα και στιγμή να σκάσει η σκωληκοειδής απόφυση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved