Οι Onirama έγιναν 10 ετών και γιορτάζουν!
Showbiz

Οι Onirama έγιναν 10 ετών και γιορτάζουν!

Οι Onirama ξεκίνησαν ως «Mixin up the medicine» οι οποίοι, πάλι, ξεκίνησαν ως μια ιδέα του Θοδωρή και του Διονύση, οι οποίοι ήταν φίλοι από το στρατό.

«Προσπαθώντας να πάρουμε καμιά άδεια παραπάνω, χρησιμοποιήσαμε όλα τα μέσα. Σ' αυτό το "πλαίσιο", βρεθήκαμε να παίζουμε και σε κάτι βραδιές οπλίτη με τον Διονύση, με τον οποίο κάναμε έτσι κι αλλιώς παρέα στο στρατό», θυμάται ο Θοδωρής. Κάποια στιγμή τελειώνει ο στρατός και ο Θοδωρής Μαραντίνης ψάχνει άτομα για μπάντα που θα έπαιζε κάθε Πέμπτη στη «Μεσόγειο» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης! Τότε πήρε τον Διονύση ο οποίος έφερε μαζί του και τους υπόλοιπους -πλην του Χρήστου (Τρεσίντση, πληκτρά της μπάντας) που ήρθε έναν χρόνο μετά. Ποιες ήταν οι κανονικές δουλειές των Onirama μέχρι τότε;

Ο Θοδωρής δούλευε στην οικογενειακή επιχείρηση, κάποιος ήταν υπάλληλος σε dvdάδικο και στο ταχυδρομείο, ένας σε κατάστημα με γυναικεία εσώρουχα, άλλος σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Ποιος ήταν ο στόχος τους όταν ανέβηκαν στο stage της Μεσογείου αρχικά κάθε Πέμπτη και σύντομα κάθε Παρασκευοσάββατο επειδή οι Πέμπτες πήγαιναν σφαίρα; Κανένας. Ή τουλάχιστον, κανένας άλλος εκτός του να κάνουν τον κόσμο να περάσει καλά. Καμία καριέρα, κανένας δίσκος, καμία καταξίωση. Κι ας έπαιζαν 6 ώρες κάθε βράδυ, κάνοντας το προσωπικό του stage να τους παρακαλάει να σταματήσουν για να πάνε σπίτι τους. Το «Το ξέρω θα΄ρθεις» είναι το τραγούδι που τους έφερε στην Αθήνα. Η Ντόρα Ρίζου, από τη LYRA, ήταν αυτή που πρώτη τους άκουσε και πίστεψε στις δυνατότητές τους.

Σήμερα οι Onirama, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα και τα τραγούδια τους παίζουν σε κάθε club της Αθήνας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved