Showbiz

Πόσο έχει επηρεάσει η κρίση το Μαζώ και πώς σχολιάζει τις δηλώσεις της Μούσχουρη;

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι από τους πρώτους τραγουδιστές που εδώ και κάποια χρόνια έφυγε από τα εξαήμερα που δούλευαν στα νυχτερινά μαγαζιά και πήγε στα τετραήμερα και τα τριήμερα, βάση των όσων είπε σήμερα στο «Πρωινό mou».

Ο τραγουδιστής δήλωσε πως τον έχει επηρεάσει η κρίση όπως όλους και πως γενικά η κρίση πλήττει κυρίως τους νομοταγείς πολίτες. «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ζήσαμε σε μια κατάσταση που αποδείχτηκε ψεύτικη, όλο αυτό που συνέβαινε για παράδειγμα με τα δάνεια, διακοποδάνειο, στεγαστικό, ένα δάνειο για κάθε ανάγκη, όμως δεν μπορούμε να λέμε ότι φταίμε όλοι, αυτοί που βάζουν τους νόμους είναι εκείνοι που μαθαίνουν ένα λαό σε ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής... Αυτοί έχουν την πρώτη ευθύνη...», είπε.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, όμως, μίλησε και για τις δηλώσεις που είχε κάνει η Νάνα Μούσχουρη κι είχαν προκαλέσει αντιδράσεις. «Πληροφορήθηκα από φίλους αυτή τη συζήτηση, δεν έχω ενημέρωση από πρώτο χέρι πάντως απεχθάνομαι τη λογική εκείνη που όταν κάποιος διατυπώνει μια άποψη διαφορετική πέφτουμε να τον φάμε, τον εκμηδενίζουμε σαν άνθρωπο, με το γνωστό: Εσύ δε δικαιούσαι να ομιλείς , αυτή είναι συμπεριφορά «Ελληνάρα» και είμαι κάθετα αντίθετος», δήλωσε ο τραγουδιστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved