Ο Οικονομόπουλος εξηγεί την ιστορία και το λόγο που τραγούδησε το «Πουτ@ν@ στην ψυχή»
Showbiz

Ο Οικονομόπουλος εξηγεί την ιστορία και το λόγο που τραγούδησε το «Πουτ@ν@ στην ψυχή»

Σάλος έγινε από τη στιγμή που ο Νίκος Οικονομόπουλος τραγούδησε το «Πουτ@να@ στην ψυχή».

Άλλοι είπαν πως το έκανε για να προκαλέσει ντόρο, άλλοι πάλι πως πήγε να μιμηθεί το στυλ του Νότη Σφακιανάκη και άλλοι πως πρόκειται για ένα αρκετά προσβλητικό τραγούδι. Τι λέει όμως ο ίδιος ο τραγουδιστής για αυτή του την απόφαση; «Αυτό το τραγούδι, είναι μια ιστορία του ανθρώπου που το έγραψε, την έχει ζήσει την ιστορία αυτή και εκφράζει ένα μέρος του κοινού. Εγώ πάντως, αυτό το τραγούδι, δεν το έβαλα με κάποιο σκοπό στο cd. Ποτέ μου δε θα κάνω κάτι με σκοπό να προσελκύσω τα φώτα της δημοσιότητας. Τραγουδάω τραγούδια που μου αρέσουν και πιστεύω να αρέσουν και στον κόσμο!», δήλωσε στο tralala.

Ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν τον ενοχλεί που όλοι πλέον τον ρωτάνε για αυτό, απάντησε: «Όχι, δε με ενοχλεί καθόλου! Αφού το τραγούδησα θα ντραπώ να μιλήσω για τα τραγούδια μου; Ότι λέμε στη ζωή μας και ότι κάνουμε, γίνονται τραγούδια, δεν ισχύει αυτό; Δηλαδή αυτό το τραγούδι είναι ψέμα; Μπορεί στη ζωή μου να μην έχει συμβεί κάτι τέτοιο, να μην έχω ζήσει μια τέτοια ιστορία, όμως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους εκφράζει αυτό το τραγούδι. Άλλοι πάλι, δεν το έχουν ζήσει και γι' αυτό δεν τους εκφράζει. Όλα τα υπόλοιπα τραγούδια μου ήταν κακά; Όχι βέβαια! Κάποια είναι καλά και κάποια δεν αρέσουν.»

Όσο για το πόσο χρόνο του πήρε για να καταλήξει πως θα το συμπεριλάβει στο δίσκο του και ποιοι ήταν οι αρχικοί προβληματισμοί του ο Νίκος Οικονομόπουλος ανέφερε: «Ήταν ένα τραγούδι, που όταν το άκουσα, το κράτησα τρεις εβδομάδες στο σπίτι μου και το σκέφτηκα πάρα πολύ, λόγω του ότι είχε τη βρισιά. Αφού όμως όλοι βρίζουν, υπάρχει κάποιος που δε βρίζει; Τί είμαστε όλοι άγιοι άνθρωποι; Πιστεύω πάρα πολύ στο Θεό, το έχω πει πολλές φορές αυτό, αλλά επειδή πιστεύω δεν πρέπει να βρίζω; Ναι μεν δεν είναι σωστό, αλλά εγώ είμαι από αυτούς που βρίζουν! Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που έχω νεύρα, τσαντίζομαι και βρίζω και αυτή τη φορά το έβγαλα και σε ένα τραγούδι μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved