Οικονομόπουλος για Βανδή-Κοκκίνου
Showbiz

Οικονομόπουλος για Βανδή-Κοκκίνου

Από τέλη Νοεμβρίου ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεργάζεται επί πίστας με δυο πολύ όμορφες και ταλαντούχες γυναίκες τη Δέσποινα Βανδή και την Έλλη Κοκκίνου. Ποια η σχέση τους όμως όλο αυτό το διάστημα;

«Με την Έλλη και τη Δέσποινα; Όλα καλά, μια χαρά! Ελπίζω να είναι έτσι μέχρι το τέλος που θα φτάσουμε δηλαδή μέχρι το Μάρτιο». Δίνει κι ένα τέλος όμως σε όσα είχαν ακουστεί όταν είχε χαρακτηρίσει σε μια συνέντευξή του τις δυο γυναίκες «γκόμενες». «Στενοχωρήθηκαν; Δεν πειράζει, εγώ δεν το είπα με την κακή έννοια, έτσι το λέμε στην Πάτρα εμείς και δεν το εννοούμε κακά», διευκρινίζει ο τραγουδιστής στο tralala.

Καθώς επίσης μιλάει ανοιχτά και έξω από τα δόντια για τα όσα ακούγονται για τα καμαρίνια και τις τέλειες σχέσεις που έχουν όλοι οι τραγουδιστές όταν συνεργάζονται. «Κοίταξε, αυτά που ακούγονται, ότι με αυτούς που συνεργάζεσαι, είσαι συνέχεια στα καμαρίνια μαζί και είμαστε αγαπημένοι και είμαστε όλη την ώρα να φιλιόμαστε, δεν ισχύουν! Εγώ ποτέ δεν τα είχα και δε συμβαίνουν αυτά. Ερχόμαστε στο μαγαζί, βρισκόμαστε έξω από την πόρτα, μπορεί να έρθουν τα κορίτσια από το καμαρίνι μου ή να πάω εγώ στο δικό τους, αλλά αυτό. Δε γίνεται κάτι σκόπιμα. Εγώ όμως θέλω με τους συναδέλφους μου να είμαι κοντά. Τώρα κατά πόσο μπορεί αυτό να είναι εφικτό, από τους άλλους, γιατί από εμένα είναι εφικτό, αυτό αφορά αυτούς και να ρωτήσεις αυτούς. Πάντως, δεν μπορώ να πω ότι τρέχω στα καμαρίνια και είμαι συνέχεια μαζί τους. Μόνο με τον Πάριο ήμασταν συνέχεια μαζί»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved