Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Οι τράπεζες είναι φίλες μου»
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Οι τράπεζες είναι φίλες μου»

Για την οικονομική κρίση, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί αλλά και το γάμο μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε απογευματινή εκπομπή.

«Ο χώρος των ηθοποιών μαστίζεται από την κρίση, η οποία έχει «χτυπήσει» σήριαλ, θεατρικές παραγωγές και φυσικά... τις πληρωμές. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Όσο πηγαίνει δυσκολεύει το πράγμα. Όποιος άνθρωπος έχει κάνει ανοίγματα, αγχώνεται με όλο αυτό που συμβαίνει γιατί ούτως ή άλλως η δουλειά μας ήταν ανέκαθεν ανασφαλής. Θα κάνω ό,τι μπορώ. Δεν θα τρελαθώ και δεν θα πεθάνω κιόλας. Άλλωστε, όχι μόνο δουλεύω, αλλά πληρώνομαι κιόλας για αυτό που κάνω, πράγμα εξίσου σημαντικό», δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο γνωστός πρωταγωνιστής διευκρίνισε ότι τα έσοδα μιας χρονιάς για έναν ηθοποιό είναι εντελώς σχετικό πράγμα. Κι αυτό γιατί «εάν για παράδειγμα ένας ηθοποιός βγάλει 50.000 ευρώ σε μια χρονιά, αλλά δεν δουλέψεις την επομένη, αυτομάτως αυτό το ποσόν διαιρείται δια δύο. Εάν δεν δουλέψει και τρίτη χρονιά πάει δια τρία».

«Δεν ήμουν ποτέ σπάταλος. Οι τράπεζες είναι φίλες μου. Είναι για την ακρίβεια οι καλύτερές μου φίλες. Δάνεια, τόκους αγορές πληρώνω. Μια φορά το μήνα τουλάχιστον τα λέμε με την τράπεζα», κατέληξε σε ό,τι αφορά τα οικονομικά του.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε και για την εμπειρία του στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και τη συνεργασία του με το Λάκη Λαζόπουλο. «Ήταν μεγάλη χαρά για μένα να συμμετάσχω στο Τσαντίρι. Είναι ένα πρόγραμμα που το ένιωθα σαν αρένα. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το θέατρο και την τηλεόραση γιατί αποτελεί συνδυασμό των δύο. Είναι ευφυής, ταλαντούχος και μου έκανε πολύ καλό από άποψη εμπειρίας όλο αυτό. Πιθανότατα να ξανασυμμετάσχω», ανέφερε.

Ο ηθοποιός έχει έφεση και στην μαγειρική εκτός από την υποκριτική γεγονός το οποίο αποδίδει στο ότι δούλευε παλιότερα στο εστιατόριο του πατέρα του. «Ήμουν σερβιτόρος στην ταβέρνα του πατέρα μου. Part time για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου. Τώρα, βλέπω εκπομπές μαγειρικής, απλά αυτό μου με εκνευρίζει είναι ότι βλέπεις όλα αυτά τα φαγητά και δεν μπορείς να δοκιμάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την άποψή του για τον γάμο; Ο ηθοποιός δήλωσε: «Όλο αυτό έχει νόημα για το ζευγάρι εάν βοηθηθεί οικονομικά να μαζέψει χρήματα και να ξεκινήσει την ζωή του. Εάν είναι να ξεκινήσει με χρέη, τί να το κάνει; Δεν είμαι αρνητικός στον γάμο, αρνητικός είμαι σε όλο αυτό το πανηγύρι που γίνεται για τον γάμο με τους συγγενείς, το μενού και τα σχετικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved