Σοκ! Πέθανε αδερφή γνωστού τραγουδιστή!
Showbiz

Σοκ! Πέθανε αδερφή γνωστού τραγουδιστή!

Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς, τα αδέρφια και ο γνωστός τραγουδιστής από το χαμό του αγαπημένου τους προσώπου! Έφυγε από τη ζωή η αδερφή γνωστού τραγουδιστή!

Συγκλονισμένο είναι το Hollywood από τον θάνατο της Leslie Carter. Η 25χρονη Leslie ήταν αδελφή του τραγουδιστή των Backstreet Boys, Nick Carter.

«Η οικογένειά μας θρηνεί και αυτό είναι μια ιδιωτική μας υπόθεση» είπαν χαρακτηριστικά και ζήτησαν από τα μέσα να σεβαστούν τον πόνο τους!

Η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη. Η αδερφή του Carter είχε φύγει από τον Καναδά και ήλπιζε πώς θα ξεφύγει από τον εφιάλτη των ναρκωτικών και άλλων ουσιών. Σύμφωνα με τις φήμες, η οικογένεια της Leslie υπέθεσε πως θα μπορέσει να μείνει μόνη για λίγο μέχρι να κάνουν κάποιες δουλειές, όμως όταν επέστρεψαν, είχε συμβεί το μοιραίο! Έγινε αυτοψία και αναμένονται τώρα οι τοξικολογικές εξετάσεις!

Ο Nick Carter είναι απαρηγόρητος και μέσω του εκπροσώπου του δήλωσε: «Το τραγούδι είναι κάθαρση για μένα και αφιερώνω την περιοδεία μου στην αδελφή μου που της άρεσε να με βλέπει να τραγουδάω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved