Χρήστος Μενιδιάτης: «Όταν αισθάνομαι ότι αδικούμαι φεύγω»
Showbiz

Χρήστος Μενιδιάτης: «Όταν αισθάνομαι ότι αδικούμαι φεύγω»

Ο Χρήστος Μενιδιάτης μίλησε για τις αδικίες που υπάρχουν στο χώρο και αποκάλυψε ότι ο ίδος δεν έχει νιώσει να αδικείται μέχρι στιγμής.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε στο tralala: «Καταρχήν όταν αισθάνομαι ότι αδικούμαι φεύγω, σε οποιοδήποτε επίπεδο... είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό. Ευγενική φυσιογνωμία είμαι με τους ευγενικούς, στις καταστάσεις που αισθάνομαι ότι κάτι δε γίνεται σωστά είμαι πολύ σκληρός. Δεν με κουράζει καθόλου να πάρω το «καπελάκι» μου και να φύγω, δεν έχω πολύ υπομονή. Πιστεύω στον λόγο, πιστεύω ότι οι συμφωνίες είναι για τηρούνται και όταν δεν τηρούνται σπάνε πολύ εύκολα και ο καθένας τραβάει το δρόμο του. Έτσι λοιπόν δεν έχω νιώσει αδικία ως σήμερα διότι ξεκαθαρίζω από την αρχή τη θέση μου... οι συνεργάτες μου, αυτοί που έχω απέναντι μου ξέρουν πως συμπεριφέρομαι, ξέρουν τα όρια μου και γι' αυτό πάνε όλα καλά».

Αντιλαμβάνεται όμως ότι ίσως να υπάρχει αδικία προς το λαϊκό τραγούδι; «Σίγουρα αντιλαμβάνομαι ότι συμβαίνει αυτό αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται. Πρόκειται απλά για μια άλλη συγκυρία, μια άλλη κατάσταση η οποία θα κάνει και αυτή τον κύκλο της. Το λαϊκό τραγούδι δεν θα τελειώσει ποτέ και πίστεψε με όσο τα πράγματα δυσκολεύουν και όσο οι κρίσεις σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας αναπτύσσονται τόσο πιο πολύ ισχυροποιείται το λαϊκό τραγούδι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved