Έλενα Παπαβασιλείου: «Έχω κλάψει με τις κριτικές»
Showbiz

Έλενα Παπαβασιλείου: «Έχω κλάψει με τις κριτικές»

Η κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» συνάντησε την Έλενα Παπαβασιλείου και η παρουσιάστρια μίλησε για την κριτική που της έχει ασκηθεί τον τελευταίο καιρό, αλλά και για τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεται.

Η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αν και έχει κουραστεί και έχει κλάψει πολύ με τις κριτικές που τις έχουν ασκηθεί κυρίως τον τελευταίο χρόνο δεν μπορεί να γίνει αναίσθητη. «Με έχει κουράσει. Κάποιες φορές λέω... μήπως θα έπρεπε να είμαι αναίσθητη, αλλά μετά λέω πάλι όχι, δεν θα έπρεπε. Γιατί αν είσαι αναίσθητος άνθρωπος δεν μπορείς να ζήσεις και τις χαρές...».

Για τη Ναταλία Γερμανού η Έλενα Παπαβασιλείου δήλωσε πως έχουν πολύ καλές σχέσεις και όλα αυτά που τη ρωτάνε συνέχεια ανήκουν στο παρελθόν. Όσο για τη συνεργασία της με το Βαγγέλη Περρή δήλωσε ότι είναι πολύ έξυπνος, πως το μυαλό του κάνει πολλές στροφές το δευτερόλεπτο και είναι μια τρομερή εμπειρία για την ίδια. Όσο για την Γιολάντα Διαμαντή, τόνισε πως έχουν μιλήσει πολύ καλά και δεν χρειάζεται περαιτέρω συνέχεια.

Όσο για το αν θα συμμετέχει τελικά στο «Dancing With The Stars 3» ανέφερε πως της αρέσει γενικά ο χορός αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεν θέλει να το πολύ συζητάει γιατί είναι και λίγο προληπτική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved