Άννα Αδριανού: Έγραφα διαλόγους για τη «Λάμψη»
Showbiz

Άννα Αδριανού: Έγραφα διαλόγους για τη «Λάμψη»

Η Άννα Αδριανού ως σεναριογράφος έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση.

Τα σίριαλ που έγραφε έκαναν συνήθως μεγάλα νούμερα τηλεθέασης και ο κόσμος τα αγαπούσε. Ως γνωστόν η πρώτη δική της σειρά ήταν οι «Επιθυμίες» που προβαλλόταν από τον ΑΝΤ1.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε για την ηθοποιό και σεναριογράφο ήταν η συνεργασία της με το Νίκο Φώσκολο. Όπως αποκάλυψε η Άννα Αδριανού στο TV Box, το 1992 πήγε να ζήσει στη Ρώμη μαζί με τον τότε σύντροφό της. Εκεί έμεινε για δυο χρόνια και είχε συνεργαστεί με τον Νίκο Φώσκολο αφού του έστελνε διαλόγους για τη «Λάμψη».

Η ηθοποιός έγραφε από πολύ μικρή και εξηγεί επίσης πως ξεκίνησε για εκείνη η συγγραφή: «Επειδή μικρή ήμουν ένα φιλάσθενο παιδί και έμενα πολύ στο σπίτι, μου έφερναν βιβλία για να διαβάζω κι αυτά έγιναν γρήγορα η παρέα μου, η διασκέδασή μου. Επειδή διάβαζα γρήγορα και δεν με προλάβαιναν, άρχισα να γράφω δικά μου, τα οποία διάβαζα μετά».

Όσο για το κομβικό σημείο στη ζωή της σε αυτό το κομμάτι; «Όταν πέθανε η μητέρα μου κάθισα και έραψε ένα σενάριο για τον κινηματογράφο, το οποίο έκανε ταινία η Ισαβέλλα Μαυράκη» ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε να γράφει σενάρια για τηλεταινίες και για αυτοτελείς σειρές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved