Γιώργος Τσαλίκης: «Όλα αυτά τα χρόνια έχω νιώσει “πόνους” στην πλάτη από τις “μαχαιριές”»
Showbiz

Γιώργος Τσαλίκης: «Όλα αυτά τα χρόνια έχω νιώσει “πόνους” στην πλάτη από τις “μαχαιριές”»

Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει μπει στο χώρο του τραγουδιού από νεαρή ηλικία και έχει μια πετυχημένη πορεία καθώς ο κόσμος τον αγαπάει και τον στηρίζει.

Ο τραγουδιστής εν καιρώ οικονομικής κρίσης δουλεύει έξι βράδια και γεμίζει το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. «Σε περίοδο κρίσης ο κόσμος έχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη να ξεσκάσει, να ξεφύγει από τα προβλήματα, να γεμίσει τις μπαταρίες του για να πάρει δύναμη, να συνεχίσει τον αγώνα του ο καθένας ξεχωριστά. Εμείς και όταν λέω εμείς, εννοώ η ομάδα που έχουμε φτιάξει το πρόγραμμα στο μαγαζί και οι συνεργάτες μου που δουλεύουμε τα project της δουλειάς, έχουμε συνειδητοποιήσει αυτήν την ανάγκη του κόσμου, έχουμε εναρμονιστεί στις συνθήκες του σήμερα και προσφέρουμε στον κόσμο ένα προσιτό, διασκεδαστικό, πλούσιο, δεμένο πρόγραμμα που το διασκεδάζουμε πρώτα εμείς και γινόμαστε με το κόσμο μια χαλαρή συντροφιά σαν να είμαστε όλοι φίλοι που ξενυχτάμε παρέα». Πέρα όμως από τα φώτα και τους θαυμαστές η νύχτα έχει και τις δυσκολίες της. Ο Γιώργος Τσαλίκης εξομολογήθηκε στο showtime-cy ότι έχει δεχθεί πισώπλατα μαχαιρώματα.

«Όλα αυτά τα χρόνια η αλήθεια είναι ότι έχω νιώσει "πόνους" στην πλάτη μου αλλά πίστεψε με δεν θεωρώ δημιουργικό να κάθεσαι σε ένα καθρέφτη και να βγάζεις τα μαχαίρια από την πλάτη σου. Πρέπει να κοιτάς μόνο μπροστά και η ένταση του αέρα από την πορεία σου προς το καλύτερο να "ξεκολλάει" από την πλάτη σου τα μαχαίρια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved