«W.E.»: Η νέα ταινία της Μαντόνα
Showbiz

«W.E.»: Η νέα ταινία της Μαντόνα

Το «W.E.» η κινηματογραφική ταινία που σκηνοθετεί η Μαντόνα, είναι μια ρομαντική διερεύνηση της μυστηριώδους σχέσης μεταξύ δύο γυναικών που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του πόθου τους και που τις χωρίζουν πολλές δεκαετίες.

Στο Μανχάταν, εγκλωβισμένη σε έναν δυστυχισμένο γάμο, η κακοποιημένη και απογοητευμένη Γουόλι (Άμπι Κόρνις) ταυτίζεται με την Γουόλις Σίμσον (Άντρεα Ράισμποροου), την Αμερικανίδα ζωντοχήρα, που κατάφερε να γοητεύσει τον άνδρα που έμελλε να γίνει ο Βασιλιάς της Αγγλίας (Τζέιμς Ντάρσι), ο οποίος με τη σειρά του, απαρνήθηκε τον θρόνο για χάρη της.

Ως Δούκισσα του Ουίνσδορ, η Γουόλις πέρασε την υπόλοιπη ζωή της στην αχλή της κοινωνικής εξορίας. Με πηγή έμπνευσης την αποφασιστικότητα της Δούκισσας να κυνηγήσει τον έρωτα της ζωής της, η Γουόλι θα βρει καταφύγιο στην αγκαλιά ενός άλλου άνδρα (Όσκαρ Άιζακ), ο οποίος της προσφέρει μιαν άνευ όρων αγάπη που την απελευθερώνει.

Η Μαντόνα, μαζί με μια διεθνούς φήμης ομάδα, πίσω από τις κάμερες, παρουσιάζει ένα κλασσικό έπος αγάπης και αποφασιστικότητας, ευαισθησίας και ομορφιάς, με την σαρωτική οπτική της "Εξιλέωσης", και το επαναστατικό πνεύμα του "Λόγου του Βασιλιά".

Το "W.E." (από τα αρχικά των Γουόλις και Έντουαρντ) αποτελεί ένα μεστό, κινηματογραφικό πορτρέτο δύο δυνατών γυναικών που είναι αποφασισμένες να βρουν και να βιώσουν τον έρωτα και το πάθος.

Πρωταγωνιστούν: Άμπι Κόρνις, Άντρεα Ράισμποροου, Τζέιμς Ντάρσι, Όσκαρ Άιζακ

Πάρτε μια γεύση από την ταινία από το τρέιλερ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ελένη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved