Μικρούτσικος: «Τις περισσότερες απογοητεύσεις τις είχα από τον εαυτό μου»
Showbiz

Μικρούτσικος: «Τις περισσότερες απογοητεύσεις τις είχα από τον εαυτό μου»

Σε συνέντευξή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τις αγωνίες του, τα λάθη του και το νέο ξεκίνημα στην Κύπρο!

Ο παρουσιαστής μίλησε στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» της Κύπρου και στο περιοδικό «Down Town Κύπρου»

Για το νέο του ξεκίνημα είπε: « Είμαι χορτασμένος από την τηλεόραση, αλλά είμαι και εθισμένος. Έχω κάνει τα πάντα αλλά, από την άλλη, όταν έχεις συνηθίσει να βάφεσαι κάθε μέρα και περνάνε δύο χρόνια και δεν έχεις βαφτεί ούτε μία μέρα – όχι ότι έχω δηλαδή κανένα σύνδρομο τραβεστί – αλλά και τώρα που με βάφουν μου κάνει εντύπωση, με επαναπροσδιορίζει. Δεν σου κρύβω, όμως, ότι υπάρχουν στιγμές που χαίρομαι που δεν χρειάζεται να βαφτώ. Όταν είσαι καθημερινά στην τηλεόραση δεν σου επιτρέπεται να αρρωστήσεις, να βγάλεις σπυράκι στο πρόσωπο, να πρηστεί το δόντι σου και όλο αυτό σε κουράζει. Σε κουράζει να κουβαλάς το άγχος για την εικόνα σου. Όταν αυτό τελειώσει, νιώθεις ωραία».

Όσο για τη μεγαλύτερη αγωνία για το καινούριο του ξεκίνημα δήλωσε:

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν θα κάνω μεγάλο ή όχι comeback, το πρόβλημά μου είναι να κάνω πράγματα που να τα ευχαριστιέμαι, να μην κάνω κάτι απλά γιατί πρέπει. Όλο αυτό τον καιρό, πολύ λίγες φορές ρουτίνιασα και θέλω να συνεχίσει αυτό. Πάντως, με το «The Huge Secret» δεν βλέπω να μπαίνω σε ρουτίνα. Είναι μια μεγάλη παραγωγή, η οποία βασίζεται σε μυστικά. Και τα μυστικά είναι πάντα μια πρόκληση».

Ετοιμάζει και κάτι άλλο; Ο ίδιος είπε: «Όχι κάτι συγκεκριμένο. Είχα πει δημιουργική, με την έννοια τού ότι ψάχνομαι. Με την έννοια της ενδοσκόπησης. Βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι, πιο ψύχραιμο, πιο μοναχικό, πιο «εγώ». Είναι ωραίο να περνάς από το «εγώ» στο «εμείς», αλλά χρειάζεσαι κάποτε να περνάς από το «εμείς» στο «εγώ».

Όσο για το βιβλίο που ετοιμάζει είπε: «Το άκουσα κι εγώ κάπου. Τώρα που ερχόμουν από Αθήνα, με ρωτούσαν στο αεροδρόμιο «πώς πάει το βιβλίο;». Αυτό τον καιρό η μεγάλη μου ενασχόληση είναι η μαγειρική, ετοιμάζω μάλλον έναν τσελεμεντέ».

Και συνέχισε: «Δεν νομίζω ότι είχα απογοητεύσεις από φίλους. Τις περισσότερες απογοητεύσεις που μπορεί να είχα, είναι από τον εαυτό μου, από το πώς έβλεπα τα πράγματα. Παρόλο που είμαι έμπειρος, ωραιοποιούσα καταστάσεις. Έβλεπα στον άλλο αυτό που ήθελα εγώ να δω. Θεμιτό λάθος, το οποίο πληρώνεις. Το πλήρωσα, το πληρώνω και θα τον πληρώνω, εις τον αιώνα των αιώνων».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved