Ηλίας Βρεττός: «Βλέπουμε τους τραγουδιστές σαν αναλώσιμα προϊόντα»
Showbiz

Ηλίας Βρεττός: «Βλέπουμε τους τραγουδιστές σαν αναλώσιμα προϊόντα»

Ο Ηλίας Βρεττός βρίσκεται στην Κύπρο εδώ και δυο εβδομάδες αφού εμφανίζεται σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά του νησιού, στη Λεμεσό.

Ο τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Reload» μεταξύ άλλων μίλησε για τη Eurovision, για το ενδεχόμενο δικής του συμμετοχής στο διαγωνισμό αλλά και για την περίοδο που εκείνος είχε λάβει μέρος στο «Eurostar». Δηλαδή στο διαγωνισμό που είχε διεξαχθεί το 2004 και αφορούσε στο ποιος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision ενώ τελικά πήγε με απευθείας ανάθεση ο Σάκης Ρουβάς.

Ο Ηλίας Βρεττός δήλωσε πως τότε έκανε αυτό το βήμα γιατί ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και πως τώρα βλέπει δύσκολο το ενδεχόμενο να ξανά τεθεί υποψήφιος αφού θεωρεί πως η Eurovision για ένα καλλιτέχνη είναι μεγάλο ρίσκο.

Επίσης, ο τραγουδιστής διευκρινίζει πως το «Eurostar» δεν ήταν σε καμία περίπτωση reality και δηλώνει πως κατά τη δική του γνώμη αυτά τα shows έχουν ένα βαθμό επικινδυνότητας. «Τα παιδιά που λαμβάνουν μέρος σε reality και talent shows πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ το πώς θα διαχειριστούν αυτού του είδους τη δημοσιότητα που προσφέρει η τηλεόραση, και τις επιλογές τους όταν τα φώτα σβήσουν. Αυτά τα shows συμβαίνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και βλέπουμε συχνά πυκνά το φαινόμενο να πέφτουν σε κάποια άτομα όλα τα φώτα πάνω τους και μόλις έρθει το καινούργιο show οι παλιοί ξεχνιούνται», αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει λέγοντας: «Δυστυχώς έχουμε περάσει σε μια διαδικασία να βλέπουμε τους τραγουδιστές σαν αναλώσιμα προϊόντα» .

Στο τέλος της συνέντευξης ο Ηλίας Βρεττός ευχήθηκε καλή επιτυχία τόσο στην Ελευθερία Ελευθερίου όσο και στην Ήβη Αδάμου που εκπροσωπήσουν Ελλάδα και Κύπρο αντίστοιχα στη Eurovision στο Μπακού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved