Γιούλικα Σκαφιδά: «Νιώθω ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν με πολύ γλυκό τρόπο»
Showbiz

Γιούλικα Σκαφιδά: «Νιώθω ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν με πολύ γλυκό τρόπο»

Τη Γιούλικα Σκαφιδά το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε αρχικά από τη σειρά του Mega «Μαύρα Μεσάνυχτα» και στη συνέχεια από το «Νησί».

Τι άλλαξε στη ζωή της ηθοποιού μετά την μεγάλη αναγνωσημότητα που έλαβε και πώς την αντιμετωπίζουν πλέον οι δικοί της άνθρωποι; «Δεν κάνω κάτι διαφορετικό, απλώς με γνωρίζουν στο δρόμο, με χαιρετάνε, μου μιλάνε για τις σειρές! Κατά τ' άλλα οι φίλοι μου είναι οι ίδιοι, συχνάζω στα ίδια μέρη», αναφέρει η ηθοποιός στο entertv και συμπληρώνει τα εξής: «Οι φίλοι μου είναι πάντα εκεί για μένα κι εγώ γι' αυτούς. Ίσως να απομακρυνόμαστε κατά καιρούς λόγω διαφορετικών ωραρίων αλλά όταν ξαναβρισκόμαστε είναι σα να μην έχει περάσει μια μέρα.»

Η Γιούλικα Σκαφιδά, όμως, μιλάει και για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου κοινού που κέρδισε κι αν αυτό την άγχωσε καθόλου για το μέλλον. «Νιώθω χαρούμενη γι' αυτό το βραβείο κοινού, νιώθω ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν με πολύ γλυκό τρόπο. Ένα χτύπημα στην πλάτη είναι το βραβείο κοινού. Σε γουστάρουμε! Συνέχισε! Φαίνεται να σου λέει το κοινό και αυτό είναι ενθαρρυντικό για τη συνέχεια. Τα βήματα μου από δουλειά σε δουλειά είναι προσεκτικά πάντα. Ίσως τώρα πια έχω μια μεγαλύτερη ευθύνη προς ένα κοινό που με παρακολουθεί και δεν θέλω να το απογοητεύσω.», είπε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved