Άννα Ανδριανού: «Η Μαλβίνα ήταν φίλη και μέντορας μου»
Showbiz

Άννα Ανδριανού: «Η Μαλβίνα ήταν φίλη και μέντορας μου»

Ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της Άννας Ανδριανού ήταν η Μαλβίνα Κάραλη. Η ηθοποιός και σεναριογράφος κοιτώντας πίσω εξομολογείτε όμορφες στιγμές με τη Μαλβίνα καθώς και τι κρατάει από την πολύ δυνατή φιλία.

«Από τη Μαλβίνα κρατάω πάρα πολλά. Η Μαλβίνα ήταν φίλη και μέντορας μου. Άλλαξε κι επηρέασε την αισθητική και το μυαλό μου. Μου άνοιξε καινούργιους ορίζοντες. Και με έσπρωξε να γράψω. Της χρωστάω πολλά. Αλλά πάνω απ' όλα της χρωστάω ατέλειωτες ώρες «κοριτσίστικης» παρέας με πολλά γέλια και κλάματα, βόλτες στα μαγαζιά, αναλύσεις προσωπικές και φιλοσοφικές ... Την αγαπούσα και εισέπραξα μεγάλη αγάπη κι από αυτήν. Μου λείπει πολύ», αναφέρει στο entertv.

Επίσης, η Άννα Ανδριανού μιλάει και για τη συμβουλή που της είχε δώσει η φίλη της όταν είχε προβλήματα με έναν σύντροφό της. «Η Μαλβίνα σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου, μετά από ένα χωρισμό μου είχε πει «Άννα άλλαξε μάρκα άντρα». Την άκουσα και το εφάρμοσα απολύτως. Μετά από λίγο γνώρισα και ερωτεύτηκα τον άντρα μου. Με τον οποίο είμαστε 15 χρόνια μαζί και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι», λέει χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved