Σταμάτης Γαρδέλης: «Ποτέ δεν κάνω κάτι χωρίς πάθος»
Showbiz

Σταμάτης Γαρδέλης: «Ποτέ δεν κάνω κάτι χωρίς πάθος»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ο οποίος γνώρισε τη δόξα στον ύψιστο βαθμό τη δεκαετία του '80 και σε ηλικία μόλις 20 ετών παράτησε τα πάντα και πήγε στην Κρήτη γιατί ήθελε να μην παρεκκλίνει από τον αρχικό του στόχο, την υποκριτική.

Σήμερα ο Σταμάτης Γαρδέλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «People» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» με αφορμή την παράσταση Tango Burger που ανεβάζει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων δηλώνει παθιασμένος με ότι κάνει.

«Ποτέ δεν έκανα κάτι χωρίς πάθος. Ανέκαθεν ήθελα να ρουφήξω τη ζωή μέχρι το μεδούλι, να κάνω ταυτόχρονα τα πάντα. Να διαβάσω, να σπουδάσω Κοινωνιολογία, να ζήσω, να μπω στις ψυχές των ανθρώπων. Ίσως γι' αυτό έγινα ηθοποιός. Γιατί εκεί βρήκα τα πάντα. Ποιος άλλωστε γνωρίζει καλύτερα τι τρέχει στην ανθρώπινη ψυχή από τον Σαίξπηρ;», δηλώνει.

Ενώ στη συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε για τα όνειρά του όταν ήταν νέος, λέγοντας: «Διάβαζα Μπακούνιν, ονειρευόμουν μια ιδανική κοινωνία, αυτοδιαχείριση κλπ. Κυκλοφορούσα με ένα ντεσεβό και ένα χαλασμένο παπί. Όπως λέγαμε τότε "Παγκάκι και παπάκι". Αυτή την τρελή μας καθημερινότητα είχε την ευφυΐα να κοπιάρει ο Δαλιανίδης και να γυρίσει τις ταινίες του»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved