Γλυκερία Παπαδοπούλου: Η κόρης της Νατάσας Τσακαρισιάνου μας συστήνεται
Showbiz

Γλυκερία Παπαδοπούλου: Η κόρης της Νατάσας Τσακαρισιάνου μας συστήνεται

Η Γλυκερία Παπαδοπούλου είναι η κόρη της Νατάσας Τσακαρισιάνου. Η όμορφη νεαρή που μοιάζει αρκετά στη μητέρα της κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

Σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε κάποια πράγματα για εκείνη.

«Κάπου στα οκτώ με δέκα έκανα μπαλέτο στη σχολή της Ροδόπης Κούβαρη και παράλληλα πήγαινα μουσική στο Ωδείο Αθηνών για επτά χρόνια. Μετά όμως, με τις πανελλήνιες, δεν προλάβαινα και σταμάτησα. Πέτυχα στα ΤΕΙ Λογιστικής αλλά δεν μου άρεσε. Στην πορεία, ασχολήθηκα με τα θεατρικά. Αρχικά πήγα στον δήμο Αλίμου και ανεβάσαμε παραστάσεις και μετέπειτα άρχισα να κάνω tour σε θεατρικές σχολές: έναν χρόνο στον Ιασμο, δύο χρόνια στην Τράγκα, πέντε ημέρες στη Σχολή Τέχνης Melissa και τελικά κατέληξα στη Νεοελληνική Σχολή του Γιώργου Αρμένη για δύο χρόνια.

Ομολογουμένως, άργησα να τελειώσω, γιατί για να είναι δημόσιο το πτυχίο μου έπρεπε να δώσω εξετάσεις στο υπουργείο Πολιτισμού. Καθυστέρησα να το πάρω απόφαση και, όταν έδωσα, πέρασα με τη δεύτερη και τότε έπρεπε να ξαναρχίσω από την αρχή, γιατί δεν αναγνώριζαν τα ιδιωτικά χρόνια της σχολής. Εντέλει, τον περασμένο Ιούνιο έδωσα πτυχιακές. Στα κύρια πέρασα με "καλώς" και στα δευτερεύοντα με "άριστα". Στο έτος μου πανελλαδικά δεν έβαλαν σε κανέναν πάνω από οκτώ, γιατί είχαν γίνει κάποιες... ανακατωσούρες. Για να καταλάβεις, η επιτροπή που οργανώσανε δεν πληρώθηκε, όπως και οι δύο προηγούμενες. Ασ' τα να πάνε", δήλωσε στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved