Ποια γνωστή show woman βγάζει αυτοβιογραφία και «ταράζει» τα νερά;
Showbiz

Ποια γνωστή show woman βγάζει αυτοβιογραφία και «ταράζει» τα νερά;

Την πολυτάραχη και δύσκολη ζωής της αποφάσισε να τυπώσει στις σελίδες ενός βιβλίου γνωστή show woman και να προκαλέσει ταραχές και ανακατατάξεις.

Ο λόγος για την Εύα Κουμαριανού. «Είμαι η Εύα Κουμαριανού. Δεν με λένε ακριβώς έτσι, αλλά έτσι το θέλησα εγώ», λέει στο εισαγωγικό σημείωμα του πρώτου μέρους της αυτοβιογραφίας της η πετυχημένη τρανσέξουαλ. Όπως αποκάλυψε η Εύα Κουμαριανού στην εφημερίδα «Espresso» η απόφασή της ήταν δύσκολη και είχε και συνέπειες αφού από τη στιγμή που θέλησε να πραγματοποιήσει το όνειρό της πολλοί την «πολέμησαν» ακόμη και απειλές δέχτηκε. Παρόλα αυτά η show woman δεν το έβαλε κάτω, πάλεψε και τα κατάφερε.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί ο κόσμος ανταποκρίθηκε. Εδώ και καιρό έπρεπε να το είχα βγάλει, αλλά από τη μια η δουλειά στο μαγαζί αλλά και μια ταινία που ετοιμάζω και από την άλλη η μετακόμιση, πήγα πίσω. Στις 27 Ιουνίου, όμως, στη Στοά του Βιβλίου θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κάτι άλλο που την κάνει επίσης χαρούμενη είναι πως μέρος των εσόδων του βιβλίου θα διατεθεί για το σωματείο (Σωματείο Διαφυλικών Tρανσέξουαλ Tραβεστί Ελλάδος).

«Στο βιβλίο μιλάω στην αρχή για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησα και θα τελειώνει στα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα ως Εύα, τα οποία πάλι κι αυτά είχαν μερικές άσχημες στιγμές που με έχουν συγκλονίσει. Φυσικά, από την αυτοβιογραφία μου δεν θα λείπουν και οι τρεις μεγάλοι μου έρωτες», δηλώνει η Εύα Κουμαριανού.

Η ζωή της Εύας δεν της φέρθηκε όμορφα από τότε που ήταν παιδί. Όπως αποκαλύπτει η ίδια ο πατέρας της πνίγηκε σε ναυάγιο και η μητέρα της όταν έμεινε μόνη της την έβαλε σε ίδρυμα επειδή ήταν πολύ ανήσυχο και ταραχώδες παιδί.

Η Έυα Κουμαριανού γνώρισε και τη φυλακή ούσα ανήλικη όταν επειδή δεν είχε να φάει έκλεψε ένα καφενείο για να φάει έστω λίγη ζάχαρη. Ενώ αρκετά χρόνια αργότερα ξανά βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, στη Λάρισα, για τρεις μήνες αφού δικάστηκε ερήμην της εξαιτίας ενός συμβάντος που είχε γίνει σε μια πιάτσα.

Η γνωστή τρανσέξουαλ συνεχίζοντας λέει: «Εχω υποφέρει πολύ! Εγραφα, λοιπόν, σε κασέτες τη ζωή μου, τις έδωσα στον εκδοτικό οίκο και να που τώρα εκδίδεται. Το βιβλίο αυτό το οφείλω στις "Κούκλες" και στη Μαριλού. Το βιβλίο το αφιερώνω στη μνήμη της φίλης μου της Μαίρης που χάθηκε πρόσφατα».

Τελειώνοντας, θυμάται τα πρώτα χρόνια της ζωής της όταν ήταν ακόμη άνδρας και αναφέρει : «Πριν γίνω Εύα, ήμουν χορευτής. Έχω ζήσει τόσα πολλά πράγματα στη ζωή μου! Έχω δουλέψει σε θέατρο αλλά και στον κινηματογράφο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved