«Love and Hate»: Πώς τα πήγαν οι τραγουδιστές τον Μάιο;
Showbiz

«Love and Hate»: Πώς τα πήγαν οι τραγουδιστές τον Μάιο;

Ποιους τραγουδιστές ψηφίσατε τον Μάιο; Ποιους αγαπάτε και ποιους δεν συμπαθείτε; Πώς τα πήγαν οι τραγουδιστές στο μεγαλύτερο poll της ελληνικής showbiz;

Αυτοί είναι οι πιο αγαπητοί τραγουδιστές με τη δική σας ψήφο!

Για ακόμη ένα μήνα, η Άννα Βίσση βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεών σας με 20.712 ψήφους. Η Νάντια Μπουλέ μπορεί ν' ασχολείται λίγο καιρό με το τραγούδι, ωστόσο οι φωνητικές της ικανότητες έχουν εντυπωσιάσει το κοινό, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 12.773 ψήφους. Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να έχει μεγάλο fan club , ωστόσο βρίσκεται στην τρίτη θέση με 11.107 ψήφους. Ακολουθούν η Καίτη Γαρμπή (7.764), η number one Έλενα Παπαρίζου κατάφερε να συγκεντρώσει μόνο 7.536 ψήφους. Την Χαρούλα Αλεξίου την αγαπάνε μόνο 7.127 άτομα. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη με 5.549 ψήφους, ο Γιάννης Ζουγανέλης συγκέντρωσε 5.453. Ο πολυπλατινένιος Νίκος Βέρτης βρίσκεται στην ένατη θέση με 5.253 ψήφους και την δεκάδα των αγαπημένων τραγουδιστών κλείνει η Πέγκυ Ζήνα με 5.124 ψήφους!

Ποιοι είναι οι πιο μισητοί τραγουδιστές για τον Μάιο;

Για ακόμη ένα μήνα, η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατηγορία των τραγουδιστών που δεν συμπαθεί το κοινό, αφού συγκέντρωσε 20.878 ψήφους. Η Άννα Βίσση έχεις αρκετούς που την αγαπάνε, αλλά εκείνοι που δεν την συμπαθούν είναι 9.929. Την πρώτη τριάδα των μισητών τραγουδιστών ολοκληρώνει η Άρτεμις Αλεξανδράτου με 6.774 ψήφους! Ακολουθούν ο Τόλης Βοσκόπουλος (6.015), ο Νίκος Καρβέλας (5.813), η Άντζελα Δημητρίου (5.309). Το γεγονός ότι ο Γιώργος Νταλάρας έχει 4.909 ψήφους, δείχνει ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον μισούν. Στην επόμενη θέση βρίσκονται ο Πασχάλης (4.807), η Νάνσυ Αλεξιάδη (4.739) και την δεκάδα των μισητών τραγουδιστών ολοκληρώνει η Νάνα Μούσχουρη, αφού με τις δηλώσεις που έκανε για την κατάσταση στην Ελλάδα 4.460 άτομα απέδειξαν ότι είναι κατά.

Συνεχίστε να ψηφίζετε αυτούς που αγαπάτε αλλά και όσους μισείτε από την showbiz κάνοντας ένα απλό κλικ στο «Love and Hate»! Για να δούμε θα υπάρξουν ανατροπές τον Ιούνιο μήνα; Μην ξεχνάτε ότι εσείς αποφασίζετε! Να σας υπενθυμίσουμε ότι κάθε μήνα το «Love and Hate» μηδενίζει τις έως εκείνη τη στιγμή ψήφους του και η ψηφοφορία ξεκινάει από την αρχή.

Γιατί όλα αλλάζουν, συμπεριλαμβανομένων και των συναισθημάτων μας για κάποιους ανθρώπους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved