Showbiz

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ήθελα να παντρευτώ τον Καλυβάτση»

Gossip-tv Team

Με τρεις γυναίκες πήγε να τα «βάλει» σήμερα στο «Βράδυ» ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κατερίνα Ζαρίφη, Ντορέτα Παπαδημητρίου ήταν οι τρεις κυρίες που κάθισαν στον καναπέ του παρουσιαστή και η αποστολή τους ήταν να μιλήσουν για... άνδρες! Έχουν απατήσει; Έχουν απατηθεί; Τι ρόλο παίζουν οι άντρες στη ζωή τους και πόσο της έχουν ταλαιπωρήσει; Ήταν κάποια από τα θέματα που συζήτησαν με απόλυτη ειλικρίνεια.

Κάποια στιγμή η ερώτηση πέρασε στο πόσο σημαντικό είναι το χιούμορ στο σύντροφό τους και αν είναι ικανό να τους κρατήσει σε μια σχέση. Και οι τρεις είχαν την ίδια άποψη ότι δηλαδή το χιούμορ είναι κύριο χαρακτηριστικό σε έναν άντρα και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για να διατηρηθεί ο δεσμός. Μάλιστα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε πως από τότε που ήταν μικρή ήθελε να παντρευτεί τον Σωτήρη Καλυβάτση αφού θεωρούσε πως είναι πολύ σέξι. «Εγώ από μικρή ήθελα να παντρευτώ τον Καλυβάτση. Ήθελα να τον γνωρίσω και τον γνώρισα γιατί θεωρούσα πως ήταν ο πιο σέξι άντρας ever», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός-τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια η Πηνελόπη και η Κατερίνα Ζαρίφη δήλωσαν... τεκνατζούδες γιατί ο νεότερος άντρας, όπως ανέφεραν, ξέρει να κάνει σωστά τη «δουλειά» του, άποψη που η Ντορέτα Παπαδημητρίου δεν ενστερνίστηκε απόλυτα.

Ενώ, τέλος παραδέχτηκαν πως κάποια στιγμή στη ζωή τους έχουν προσποιηθεί οργασμό εκτός από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία δήλωσε πως είναι πολύ αυστηρή σε τέτοιου είδους θέματα.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved