Showbiz

Στικούδη-Καραφώτης: Gossip-άρανε και twit-άρανε…!

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Στικούδη, όπως σας πληροφορήσαμε πριν λίγα λεπτά, συνταξιδεύει με τον Κώστα Καραφώτη από Πάρο για Αθήνα.

Οι δικές μας πηγές λένε πως οι δυο τους ενώ ήταν στο ίδιο καράβι και επιβιβάστηκαν από το ίδιο νησί όπου συμμετείχαν σε πάρτι γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού, δεν κάθισαν μαζί ούτε λεπτό.

Μετά την ανάρτηση του θέματος ο τραγουδιστής ανέβασε στο twitter του μια φωτογραφία αγκαλιά με το μοντέλο-τραγουδίστρια, γράφοντας: «Καραφώτης-Στικούδη ταξίδεψαν χωριστά;;;;;;; και σε λίγο πάλι θα βρω πώς να αλλάξω το S E N A R I O!!! Έγινε!»

Επανερχόμαστε, λοιπόν, χωρίς να θέλουμε να κακοκαρδίσουμε κανέναν, απλώς να μεταφέρουμε το ρεπορτάζ και σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με τις πηγές μας, οι οποίες βρίσκονται επίσης στο ίδιο πλοίο, οι δυο τραγουδιστές οι οποίοι δεν ήταν μαζί, ενώ καθόντουσαν χαλαροί και σέρφαραν στο διαδίκτυο ο μεν Κώστας Καραφώτης από το κινητό του η δε Κατερίνα Στικούδη από το τάμπλετ ενός φίλου της όταν ήρθε η ώρα του γκόσιπ και μπήκαν στο gossip-tv.gr, διάβασαν την είδηση.

Μάλιστα, παράλληλα ερχόντουσαν και μηνύματα στο twitter τους από τους διαδικτυακούς τους φίλους για να τους ρωτήσουν γιατί δεν μιλάνε. Ξαφνιάστηκαν και οι δυο πάρα πολύ γιατί δεν περίμεναν να γίνει θέμα, ούτε να υπάρχουν παντού μάτια και τότε ο Κώστας Καραφώτης πλησίασε την Κατερίνα Στικούδη και της είπε, μεγαλόφωνα έτσι ώστε να τον ακούσουν οι πηγές μας: «Έλα να βγάλουμε μια φωτογραφία για να δουν ότι δεν έχουμε μαλώσει» κι έτσι έγινε το... κλικ!»

Παρόλα αυτά, εμείς δεν υποστηρίξαμε ποτέ ότι μάλωσαν ή ότι έχουν κόντρα μεταξύ τους, απλώς θέσαμε ένα ερώτημα γιατί μας έκανε εντύπωση ότι δεν κάθισαν μαζί στο καράβι. Τώρα γιατί και οι δυο θέλησαν τόσο πολύ να αποδείξουν ότι δεν είναι «ελέφαντες» όπως ισχυρίζονται... δεν το γνωρίζουμε.

Τέλος, να πούμε πως η Κατερίνα Στικούδη, η οποία καθόταν με την παρέα της, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, μάλλον ντύθηκε ελαφριά στην Πάρο και κρύωσε. Επίσης, το κορίτσι επειδή προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή του, επέλεξε να φάει μια σαλάτα.

Όπως και να΄χει να πούμε και στον Κώστα Καραφώτη και στην Κατερίνα Στικούδη ένα «ευχαριστώ» που για την ενημέρωσή τους επιλέγουν το gossip-tv.gr, αφού μέχρι τώρα δεν έχουν σταματήσει να μας... διαβάζουν!

Δείτε βιντεάκια με την Κατερίνα Στικούδη και την παρέα της, φωτογραφίες καθώς και του twwet του τραγουδιστή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved