Όλα όσα έγιναν στη συναυλία για τα 30 χρόνια πορείας του Λάκη Παπαδόπουλου
Showbiz

Όλα όσα έγιναν στη συναυλία για τα 30 χρόνια πορείας του Λάκη Παπαδόπουλου

Ο Λάκης Παπαδόπουλος έκλεισε 30 χρόνια πορείας στη μουσική σκηνή και το γιόρτασε σε μια συναυλία με φίλους και θαυμαστές.

Λίγο πιο νωρίς από τις 9 το βράδυ είχε κατακλειστεί από κόσμο ο χώρος όπου έγινε η συναυλία. Ο καλλιτέχνης άνοιξε την συναυλία ευχαριστώντας το κοινό του και τη σκυτάλη πήραν μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής. Μεταξύ των οποίων οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μανώλης Μητσιάς, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Ελένη Δήμου, Αρλέτα, Γιάννης Γιοκαρίνης, Γιώργος Δημητριάδης, Γιάννης Ζουγανέλης, Μπλε, Σάκης Μπουλάς, Οnirama και Δημήτρης Πουλικάκος.

Ο κουμπάρος και καλός του φίλος Γιάννης Ζουγανέλης ανέβηκε στη σκηνή και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν. Ακολούθησε η Ελένη Δήμου η οποία όταν τραγούδησε το κομμάτι «Πάρε πασά μου, την οδοντόβουρτσά μου» μεταξύ αυτών που το σιγοτραγουδούσαν ήταν και η Αλέκα Παπαρήγα που καθόταν στις πρώτες θέσεις.

Μια άτυχη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο Λάκης Παπαδόπουλος θέλοντας να προαναγγείλει την είσοδο ενός φίλου του καλλιτέχνη στη σκηνή μπερδεύτηκε και είπε: «Θα καλέσω έναν καλό φίλο μου να τραγουδήσουμε, τον Δημήτρη Μητροπάνο». Το κοινό «πάγωσε» και για κλάσματα του δευτερολέπτου υπήρξε σιγή. Ο καλλιτέχνης κατάλαβε το λάθος και ζήτησε συγνώμη και φώναξε στη σκηνή τον Δημήτρη Πουλικάκο.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος μπερδεύτηκε καθώς στη συνέχεια είχε ετοιμάσει αφιέρωμα στον σπουδαίο τραγουδιστή που «έφυγε» πριν λίγο καιρό.

Κατέβηκε video wall που έδειχνε τον Δημήτρη Μητροπάνο να τραγουδάει μαζί του και στη συνέχεια είπε δύο λόγια για τον φίλο του. Μάλιστα εξομολογήθηκε ότι όταν του είχε πει για την συναυλία που ετοιμάζει ο Δημήτρης Μητροπάνος δίχως δεύτερη σκέψη είχε δεχτεί.

Αφιέρωμα όμως και για τον Μάνο Ξυδούς με τραγούδια του σε video wall να παίζουν.

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν στη σκηνή ανέβηκε η Αρλέτα υποβασταζόμενη και με τη βοήθεια ενός πι. Η σπουδαία ερμηνεύτρια πριν ξεκινήσει να τραγουδάει αποκάλυψε ότι με τον Λάκη Παπαδόπουλο είχαν συναντηθεί για να γράψουν δύο τραγούδια και τελικά έκανα μαζί δύο δίσκους. Καθισμένη σε καρέκλα μη μπορώντας να σταθεί όρθια τραγούδησε και έπαιξε κομμάτια στη κιθάρα της. Και δεσμεύτηκε δημόσια ότι θα είναι πάντα κοντά στον δημιουργό και την επόμενη φορά ελπίζει να ανέβει στη σκηνή χωρίς το πι.

Ένα πιο νεανικό τόνο έδωσαν στην βραδιά οι «Onirama» τραγουδώντας το κομμάτι που έγραψε για εκείνους ο Λάκης Παπαδόπουλος αλλά και το κομμάτι που έγραψε για τον Σάκη Ρουβά. Ο Θοδωρής Μαραντίνης μάλιστα με τρομερή διάθεση ήθελε να ξεσηκώσει το κοινό και τους ζήτησε να σηκωθούν όρθιοι και να χειροκροτούν. Όρθια σηκώθηκε και η Αλέκα Παπαρήγα που διασκέδαζε σε πιο ποπ ρυθμούς.

Η συναυλία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη μια το βράδυ και όλοι έφυγαν με μια γλυκιά γεύση καθώς διασκέδασαν υπό το φως της πανσελήνου με υπέροχη μουσική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved