Πέτρος Ίμβριος: Αναστάτωσε τους Αυστραλούς!
Showbiz

Πέτρος Ίμβριος: Αναστάτωσε τους Αυστραλούς!

Μεγάλη ανταπόκριση είχε ο Πέτρος Ίμβριος από τους ομογενείς της Αυστραλίας και η συγκίνησή του ήταν απερίγραπτη.

Ο τραγουδιστής απόλαυσε τη φιλοξενία και τα έδωσε όλα πάνω στην πίστα προκειμένου να τους ευχαριστήσει.

Μάλιστα κάποια στιγμή κάνοντας το πρόγραμμά του σε νυχτερινό μαγαζί της Μελβούρνης δεν δίστασε να κατέβει από την πίστα και να συνομιλήσει με τον κόσμο που είχε κατακλύσει την αίθουσα.

Ο Πέτρος Ιμβριος, βλέποντας την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του, υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει στη χώρα των καγκουρό. Μάλιστα όσοι τον συνάντησαν από κοινά είχαν να λένε για το πόσο απλός και ευγενικός ήταν, κερδίζοντας έτσι τις εντυπώσεις της ομογένειας από την πρώτη στιγμή.

Παράλληλα με την εμφάνισή του στο νυχτερινό κέντρο έκανε και μια εμφάνιση για την αδελφότητα των ομογενών από την Κω, όπου και εκεί κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Neos kosmos», ο Πέτρος Ιμβριος μεταξύ άλλων μίλησε για τη νυχτερινή ζωή της Ελλάδας, τονίζοντας:

«Στις δύσκολες ώρες είναι που ο άνθρωπος έχει ανάγκη τη διασκέδαση περισσότερο. Ξέρετε όμως κάτι; Τo τοπίο σήμερα στην Ελλάδα είναι κατάμαυρο και αυτό μαυρίζει την ψυχή των ανθρώπων. Πού να βρει ο άλλος τη διάθεση για διασκέδαση όταν στερείται τα απαραίτητα, όταν ζει σε μια αγωνία που τον πνίγει από παντού, όταν δεν διαθέτει ούτε την ψυχολογία, ούτε τα χρήματα; Τα κέντρα διασκέδασης και όλοι οι συν αυτών έχουν φυσικά προσγειωθεί, ρίχνοντας κατά πολύ τις τιμές. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ακόμη και οι λίγοι που είναι σε θέση, οικονομική εννοώ, να πάνε, δεν έχουν διάθεση. Ο,τι συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα είναι σίγουρα χωρίς προηγούμενο. Ας ελπίσουμε ότι στο βάθος του τούνελ θα υπάρξει φως!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved