Γιώργος Καραμέρος: Κάποια να τον… φυλάει!
Showbiz

Γιώργος Καραμέρος: Κάποια να τον… φυλάει!

Μπορεί ο Γιώργος Καραμέρος να είναι το στήριγμα στην οικογένειά του και ο άντρας του σπιτιού αλλά πολύ φοβόμαστε πως αν κάποια στιγμή «δει τα σκούρα» το δυνατό φύλλο θα γίνει αυτομάτως η σύζυγός του.

H Τάνια Γκιώση, η σύζυγος του παρουσιαστή είναι εξπέρ στις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα στο kick boxing όπου διαθέτει και καφέ ζώνη. Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες η σύζυγος του Γιώργου Καραμέρου, έλαβε μέρος σε αγώνες και κατέκτησε χρυσό μετάλλιο.

«Η οικογένεια πανηγυρίζει knock down και χρυσό μετάλλιο στο kick boxing της Τάνιας. Άντε να της μιλήσεις τώρα αν χρειαστεί», σχολίασε με χιούμορ ο παρουσιαστής στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Η Τάνια Γκιώτη ασχολείται πολλά χρόνια με το kick boxing – πριν ακόμα γνωρίσει το σύζυγό της – απλώς μετά τη δημιουργία οικογένειας τα παράτησε και τώρα κάνει το come back της!

Όσο για το αν η σύζυγος του παρουσιαστή φτάνει καμιά φορά στα όρια και θέλει να... εξασκηθεί πάνω στο Γιώργο Καραμέρο, η ίδια απαντά: «Υπάρχουν στιγμές που θα ήθελα να εξασκηθώ επάνω του, αλλά κρατιέμαι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved