Αυτοί είναι οι most Loved and Hated τραγουδιστές για τις πρώτες δεκαπέντε μέρες του Ιουνίου!
Showbiz

Αυτοί είναι οι most Loved and Hated τραγουδιστές για τις πρώτες δεκαπέντε μέρες του Ιουνίου!

Ποιους τραγουδιστές αγαπάτε και ποιους μισείτε; Ποιους καταψηφίσατε και ποιους στηρίξατε με την ψήφο σας στο μεγαλύτερο poll της showbiz;

Αυτοί είναι οι πέντε πιο αγαπητοί τραγουδιστές:

Στην κορυφή σταθερά βρίσκεται η Άννα Βίσση, αφού οι θαυμαστές της της έδωσαν για τις πρώτες δεκαπέντε μέρες του Ιουνίου 5.594 ψήφους! Η Έλενα Παπαρίζου κατέχει τη δεύτερη θέση (3.042), φαίνεται πώς επηρέασε θετικά η εξομολόγηση στον Πέτρο Κωστόπουλο! Την τιμητική της έχει η Χαρούλα Αλεξίου (2.986 ), η Δέσποινα Βανδή (2.966) και η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η οποία έλαβε 2.337 ψήφους!

Ποιοι είναι όμως οι πιο μισητοί τραγουδιστές;

Στην κορυφή και τις πρώτες δεκαπέντε μέρες του Ιούνη βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή με 8.147 ψήφους! Εσείς καταψηφίσατε και κατατάξατε την Άρτεμις Αλεξανδράτου στην δεύτερη θέση (2.951)! Την τιμητική της όμως έχει και η Νάντια Μπουλέ (2.743)! Η δε Άντζελα Δημητρίου φαίνεται πώς δεν είναι και τόσο συμπαθής γι' αυτό προς το παρόν βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 2.485 ψήφους και την πεντάδα των πιο μισητών τραγουδιστών συμπληρώνει ο... Τόλης Βοσκόπουλος (2.374)!

Συνεχίστε να ψηφίζετε αυτούς που αγαπάτε αλλά και όσους μισείτε από την showbiz κάνοντας ένα απλό κλικ στο «Love and Hate»! Για να δούμε θα υπάρξουν ανατροπές μέχρι τέλος Ιούνιου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved