Άντζελα Δημητρίου: Το παράπονο από τα βραβεία και τα μπουκάλια από τις εξέδρες!
Showbiz

Άντζελα Δημητρίου: Το παράπονο από τα βραβεία και τα μπουκάλια από τις εξέδρες!

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» και συγκινήθηκε πολύ όταν είδε ένα αφιέρωμα που είχε αναφορές στον πατέρα της.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την απονομή του χρυσού δίσκου που της έγινε και το καινούριο τραγούδι που ετοιμάζει και υποστήριξε πως δεν έχει μετανιώσει για πράγματα που έχει κάνει και υποστήριξε πως ποτέ δεν βγήκε να δηλώσει πως είναι μορφωμένη ή πως έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο και το σημαντικό για έναν καλλιτέχνη είναι να τραγουδάει και όχι να μιλάει και να τραγουδάει. Παλιότερα είχε σαν προτεραιότητα την προσωπική της ζωή, αλλά πλέον προτεραιότητα της είναι η δουλειά της.

Μίλησε για την κόρη της, λέγοντας πως την μεγάλωσε σαν μάνα και πατέρας, ενώ ο γιος της στερήθηκε πολλά γιατί δεν μεγάλωσε δίπλα της. Έχει κάνει πολλά λάθη με την Όλγα και υποστήριξε πως ποτέ δεν έπρεπε να βγει στο τραγούδι, αλλά και να είναι στην δημοσιότητα και παραδέχτηκε πως δεν την μάλωνε ποτέ και αυτό ήταν κακό. Έχει κάνει πολλές θυσίες για την Όλγα και έχει αφήσει σχέση γιατί δεν την ήθελε.

Η συμβουλή της στην κόρη της είναι να μην βιαστεί να παντρευτεί και να κάνει παιδί,γιατί είναι μικρή για να σκλαβωθεί και υποστηρίζει πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα.

Όταν η συζήτηση έφτασε και στα βραβεία του Mad η τραγουδίστρια δεν έκρυψε το παράπονο της από τη διοργάνωση εκτός του ότι ποτέ δεν έχει βραβευτεί όταν καλέστηκε να βραβεύσει αντιμετώπισε μια πολύ άσχημη κατάσταση γι' αυτό και δεν θέλει να ξανά πάει: «Όταν είχα τον Καπετανίδη και του έδωσα το βραβείο του και είχαν στήσει μια εξέδρα τα πιτσιρίκια και μου πέταγαν μπουκάλια; Πρέπει κάποια πράγματα να τα σεβόμαστε και να σεβόμαστε την ιεραρχίες. Φτάνει πια», είπε χαρακτηριστικά η Άντζελα Δημητρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved