Στέλιος Ρόκκος: Η συμβουλή που του έδωσε ο Ψινάκης και τηρεί!
Showbiz

Στέλιος Ρόκκος: Η συμβουλή που του έδωσε ο Ψινάκης και τηρεί!

Δύστροπο, νευρόσπαστο αλλά και δίκαιο χαρακτηρίζει ο Στέλιος Ρόκκος τον εαυτό του και εξηγεί γιατί αν και αντιδραστικός και ασυμβίβαστος, επίσης, έχει τόσα χρόνια την εκτίμηση του κόσμου.

«Αυτό συμβαίνει γιατί ο κόσμος εκτιμά ότι δε μασάω τα λόγια μου και δε γλείφω. Τα «καλά παιδιά» τα έχει βαρεθεί πλέον. Είμαι συμπαθής γιατί είμαι ντόμπρος. Γιατί έχω γυρίσει στις ρίζες μου, στο χωριό μου (σ.σ. ζει σχεδόν μόνιμα στη Λήμνο τα τελευταία χρόνια). Τα σέβεται αυτά ο κόσμος. Ξέρει ότι είμαι δύστροπος και νευρόσπαστος, αλλά ταυτόχρονα δίκαιος», δηλώνει ο τραγουδιστής στο περιοδικό «Playboy».

Επίσης, ο Στέλιος Ρόκκος είναι της άποψης πως καλύτερα να σε αγαπούν και να σε πιστεύουν, πολύ, λίγοι παρά να σε θεωρούν συμπαθητικό και μέτριο. Μια άποψη που την ενίσχυσε και η συμβουλή που του είχε δώσει κάποτε ο Ηλίας Ψινάκης. «Μου αρέσει να νιώθω αλάνι και να με σέβονται αυτοί που με αγαπούν ακόμα κι αν είναι λιγότεροι απ' όσους θα ήθελα αν σκεφτόμουν αποκλειστικά ως επαγγελματίας. Κάποτε ο Ψινάκης μου είχε πει: «Καλύτερα να έχεις 300 και να σε αγαπάνε πολύ παρά 1.000 που θα λένε «Οκ, ναι, καλός είναι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved