Ήβη Αδάμου: «Δεν θα πήγαινα ξανά στη Eurovision»
Showbiz

Ήβη Αδάμου: «Δεν θα πήγαινα ξανά στη Eurovision»

Ένα σχεδόν μήνα μετά τον τελικό της Eurovision η Ήβη Αδάμου κάνει τον απολογισμό της και μιλάει για αυτή της την εμπειρία.

Η νεαρή τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο μιλάει στην εκπομπή «Everyday Girls» του για το διαγωνισμό, την επιτυχία αλλά και την αποτυχία, τον έρωτα αλλά και την απιστία, τα αγόρια αλλά και τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Μετά το σοκ της 15ης θέσης στο διαγωνισμό, η Ήβη Αδάμου έπαθε δεύτερο σοκ όταν μετά την μετά την επιστροφή της από το Αζερμπαϊτζάν, πήγε να δώσει μάθημα στη σχολή της, όπου όμως, δεν είχε προετοιμαστεί καλά και όπως εξηγεί «πήγα στην εξέταση και μου λέει ένας καθηγητής "κορίτσι μου, τι έκανες και δεν διάβαζες;". Πάγωσα. Το μόνο που κατάφερα να απαντήσω ήταν "πού να ήμουν... καταλαβαίνετε τώρα. Στο σπίτι μου". Δεν υπήρχε περίπτωση να πω πού ήμουν. Εγώ βέβαια ήμουν στο Αζερμπαϊτζάν για τη Eurovision»!

Στην εκπομπή του MTV που θα μεταδοθεί απόψε στις 20:30 το βράδυ, η Ήβη μιλά και για την εμπειρία της στο φεστιβάλ τραγουδιού, δηλώνοντας πως «η επιτυχία είναι κάτι προσωρινό αν δεν το κρατήσεις». Όσο για το αν θα ξαναπήγαινε στη Eurovision, δήλωσε: «Αν με ρωτήσετε τώρα αν θα ξαναπήγαινα στη Eurovision θα σας έλεγα όχι, αλλά αν με ρωτήσετε μετά από καιρό, μπορεί να σας πω ναι. Αυτή τη στιγμή, επειδή το έχω περάσει, το έχω ζήσει, ξέρω πώς είναι και δεν θέλω να το ξαναζήσω άμεσα. Όμως η συμβουλή μου στον άνθρωπο που θα πάει το χρόνου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ή την Κύπρο είναι απλά να το ζήσει. Να το ζήσει με όλη του την ενέργεια, με όλη του την αγάπη. Και να έχει καλή ομάδα, αυτό είναι βασικό. Σε γεμίζει τόσο πολύ αυτή η εμπειρία που δεν μπορείς να μην είσαι ικανοποιημένος, έστω και αν το αποτέλεσμα, πάνω κάτω δεν είναι αυτό που περίμενες, γιατί ομολογουμένως περιμέναμε ότι θα ήμασταν στην δεκάδα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved