Όσα δεν ξέρετε για την μπάντα «15-50»
Showbiz

Όσα δεν ξέρετε για την μπάντα «15-50»

Η ανατρεπτική μπάντα «15-50» εδώ και μερικά χρόνια γνωρίζουν ιδιαίτερη επιτυχία. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα.

Οι «15-50» σχηματίστηκαν στις αρχές του 1998 και αποτελούνται σήμερα από τους Γιάννη Ράνη ,Αλέξη Μίχο, Γιάννη Κουμέττη, Ρουσσέτο Δημητρόγλου ,Τάσο Σταύρακα, και τον Ιωσήφ Μοσχόπουλο. Τον Σεπτέμβριο του 1999 κυκλοφόρησαν τον πρώτο ομώνυμο δίσκο τους και τον Νοέμβριο του 2004 το δεύτερο LP τους με τίτλο «Κάποια Κυριακή».

Τρια χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2007, κυκλοφόρησε ο τρίτος δίσκος τους με τίτλο «Όσα μπορείς» και το 2011 ο τέταρτος, οι «Αγριες νύχτες». Μέχρι σήμερα έχουν κάνει πολλές εξαιρετικές συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Έλενα Παπαρίζου, ο Αντώνης Ρέμος, η Νίνα Λοτσάρη, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Γιάννης Ζουγανέλης κ.ά.

Από τη δημιουργία τους οι «15-50» εμφανίζονται καθημερινά, αρχικώς σε αθηναϊκά clubs και αργότερα σε όλη την ελληνική επικράτεια, με αποτέλεσμα να έχουν πάνω από 1.500 εμφανίσεις στο ενεργητικό τους εντός των ορίων της Αθήνας και άλλες 500 στην υπόλοιπη χώρα. Οι ζωντανές εμφανίσεις τους στέφονται εδώ και χρόνια από απόλυτη επιτυχία, κυρίως χάρη στην εντυπωσιακή σκηνική παρουσία τους αλλά και στις πρωτοποριακές επιλογές τους.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved