Ο Nick Rhodes των Duran Duran μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr
Showbiz

Ο Nick Rhodes των Duran Duran μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr

Είναι ο δημιουργός των Duran Duran, το νεότερό τους μέλος και μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για όλα..

Ο Nick Rhodes, αν και υπήρχαν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να γίνει η συνέντευξη, μας μίλησε για όλα όσα θέλαμε, χωρίς περιορισμούς, σαν να μιλούσε σε ένα φίλο του. Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που συνειδητοποιείς ότι οι εγχώριοι σταρ διαφέρουν κατά πολύ από τους πραγματικούς σταρ! Λίγες μέρες πριν από τη μία και μοναδική συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος στη Θεσσαλονίκη, ο Nick Rhodes , μας αποκαλύπτει τι θα παρουσιάσουν οι Duran Duran on stage και όχι μόνο.

Γιατί επιλέξατε την Θεσσαλονίκη;

«Είχαμε προγραμματίσει να έρθουμε πέρσι στη Θεσσαλονίκη αλλά αναγκαστήκαμε να το ακυρώσουμε γιατί ο Simon Le Bon είχε κάποια προβλήματα στο λαιμό του και συγκεκριμένα με τη φωνή του. Φέτος, μας έγινε και πάλι η πρόταση να παίξουμε στο ίδιο μέρος και είπαμε αμέσως 'εννοείται'. Έχουμε παίξει στο παρελθόν στην Αθήνα και θα ήταν καλό να παίξουμε στη Θεσσαλονίκη.

Η κρίση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, έχει υπάρξει ανασταλτικός παράγοντας για εσάς;

«Αντιλαμβανόμαστε ότι η κρίση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι οδυνηρή. Είναι οδυνηρό για όλους μας να βλέπουμε τι γίνεται στη χώρα σας, αλλά ελπίζουμε να έρθουμε και να κάνουμε τον κόσμο να ξεχαστεί και να αναπτερώσουμε το ηθικό τους έστω για μερικές ώρες. Εντάξει δεν είναι η ιδανική περίοδος, αλλά η σκέψη μας πραγματικά ήταν, αν μπορέσει ο κόσμος να έρθει να μας δει, να τον κάνουμε να περάσει τέλεια! Πιστεύω ότι σε τέτοιες σκοτεινές στιγμές χρειάζεσαι λίγο φως! Οπότε μιλώντας με κόσμο στην Ελλάδα, μας είπαν ότι μπορεί να μην είναι όπως ίσως θα το θέλατε ούτε εσείς ούτε και οι Έλληνες αλλά θα είναι σίγουρα ξεχωριστό».

Θα συνδυάσετε τη συναυλία με διακοπές;

«Μακάρι να είχαμε χρόνο αλλά θα είμαστε στην Ελλάδα μόνο για 48 ώρες, λόγω του tour. Για να ξέρετε όμως, έχω επισκεφθεί την Ελλάδα και τα νησιά της, περισσότερες φορές απ' όσες έχουμε έρθει ως συγκρότημα, οπότε γνωρίζω τα μαγευτικά μέρη που έχετε».

Τι να περιμένουν οι Έλληνες θαυμαστές σας; Τι άλλαξε με τα χρόνια στο συγκρότημα;

«Νομίζω ότι απλώς γίναμε καλύτεροι. Είναι το γεγονός ότι όσο παίζεις και αποκτάς εμπειρία, γίνεσαι καλύτερος. Είδα τους Rolling Stones πριν περίπου δέκα χρόνια και έμεινα έκπληκτος με το πόσο καλοί ήταν και μετά το σκέφτηκα και λέω, «Μα έχουν κάνει τόσες συναυλίες, λογικό δεν είναι;». Εμείς θα παίξουμε πολλά τραγούδια, μία επιλογή τραγουδιών που εύχομαι να ξέρει ο κόσμος, κάποια από το τελευταίο μας άλμπουμ και μερικές εκπλήξεις. Οπτικά θα είναι ξεχωριστό το show, θα υπάρχει περιεχόμενο, τα φώτα θα είναι πολύ καλά. Θέλουμε να δείξουμε ότι καλύτερο».

«All you need is now». Είναι η πιο ώριμη δουλειά του συγκροτήματος;

«Δεν ξέρω αν είναι η πιο ώριμη μας δουλειά αλλά είναι η δυνατότερη επιλογή τραγουδιών που έχουμε κάνει και είμαι περήφανος που μπορούμε να το παρουσιάσουμε. Με πολλούς τρόπους είναι επηρεασμένο από τα τρία πρώτα μας albums. Για πρώτη φορά αφήσαμε τους εαυτούς μας να επηρεαστούν από τις πρώτες μας ηχογραφήσεις και καταφέραμε να τις εκσυγχρονίσουμε».

Ως ιδρυτής του συγκροτήματος, θα αλλάζατε κάτι αν είχατε την ευκαιρία, ή θα κάνατε κάτι διαφορετικά;

«Δε νομίζω! Ακόμα και τα πολλά λάθη που κάναμε και κάποια πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο θέλαμε και περιμέναμε, δε νομίζω ότι είναι λόγος να άλλαζα κάτι. Γιατί στη ζωή μαθαίνεις από τα λάθη σου. Αν δεν κάνεις λάθη καταντάει κάπως βαρετό. Είχαμε τα πάντα στην καριέρα μας, τα πάνω μας, τα κάτω μας, και είχαμε albums επιτυχημένα και άλλα όχι τόσο, αλλά δεν θα άλλαζα κάτι. Όταν κάνουμε κάτι το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο και όταν βγάζαμε ένα άλμπουμ, ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε εκείνη τη στιγμή. Επίσης, όταν κάνουμε ένα σόου, ανεξάρτητα από το που είναι ή πόσο κόσμο έχει, πάντα προσπαθούμε να το κάνουμε όσο πιο ξεχωριστό γίνεται. Ποτέ δεν ξέρεις ποιο θα είναι το τελευταίο σου... έτσι πρέπει να σκέφτεσαι, οπότε όχι, δεν θα άλλαζα απολύτως τίποτα».

Η Spicy Entertainment και η Live2 παρουσιάζουν τους Duran Duran στις 6 Ιουλίου στο Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved