Χρυσώ Σταματοπούλου: Η αδελφή της Μαντώς ροκάρει
Showbiz

Χρυσώ Σταματοπούλου: Η αδελφή της Μαντώς ροκάρει

Φαίνεται πως το χάρισμα είναι κληρονομικό και το έχουν όλοι στην οικογένεια της Μαντώς.

Η Χρυσώ Σταματοπούλου, αδελφή της γνωστής τραγουδίστριας, ασχολείται και εκείνη με τη μουσική, εδώ και πολλά χρόνια, και μάλιστα τώρα επιστρέφει ξανά και στη δισκογραφία.

Η τραγουδίστρια η οποία ροκάρει σε αυτό το single, μιλάει στην εφημερίδα «Espresso» για τη σχέση που έχει με την αδελφή της καθώς και για το αν μέτρησε για εκείνη η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η Μαντώ πριν κάποια χρόνια. «Όχι. Η Μαντώ αντιπροσωπεύει άλλη γενιά και άλλο κοινό απ' ό,τι εγώ. Δεν αισθάνθηκα ποτέ εμπόδιο το ότι είμαι αδελφή της Μαντώς, γιατί απευθύνομαι σε έναν εντελώς άλλο χώρο», απαντά.

Όσο για το αν είναι εύκολη ή δύσκολο να πετύχουν δυο άνθρωποι από το ίδιο περιβάλλον, πόσο μάλλον από την ίδια οικογένεια σε κοινό χώρο, η Χρυσώ Σταματοπούλου, δηλώνει: «Ναι συνήθως έτσι γίνεται, δεν επιβιώνουν, είναι αλήθεια αυτό και γι' αυτό θέλω να πιστεύω ότι θα κάνω την εξαίρεση. Είμαι αισιόδοξη ό,τι δυσκολίες και να έρθουν μπροστά μου. Ακόμα και αν με σταματήσουν όλοι, δεν θα το βάλω κάτω. Αγαπάω τη μουσική και πιστεύω ακράδαντα ότι ένα ρόδο που είναι να ανθίσει θα ανθίσει και στο τσιμέντο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved