Showbiz

Μπάμπης Στόκας-Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Είμαστε στον πάτο»

Gossip-tv Team

H Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Μπάμπης Στόκας ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, «ΣΚΑΪ Τώρα» με αφορμή τη συνεργασία τους και τις συναυλίες που πραγματοποιούν σε όλη την Ελλάδα.

Οι δυο καλλιτέχνες μίλησαν μεταξύ άλλων και για την κρίση που βιώνουμε σαν χώρα αλλά και για το πόσο έχει επηρεάσει τους ίδιους. Οι συναυλίες τους είναι με μειωμένο εισιτήριο γιατί θεωρούν πως για να αλλάξει μια κατάσταση πρέπει όλοι να συμβάλουν σε αυτό με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας.

«Ζούμε στην εποχή της αλήθειας. Δεν μπορεί ο καθένας να κρυφτεί, ούτε μπορεί να κάνει ότι θέλει να ακούσει κάτι άλλο, από αυτό που πρέπει να ακούσει. Από αυτό σίγουρα κάτι καλό θα βγει. Μέχρι πρότινος δεν ακούγαμε την πραγματικότητα, είχαμε δικές μας πραγματικότητες όλοι. Ξέραμε όλοι ότι κλέβουνε, ξέραμε πώς ήταν η κατάσταση, αλλά ήταν μακριά από εμάς. Τώρα όμως η πραγματικότητα χτυπάει το σπίτι του καθενός. Κάθεται στο σαλόνι και βλέπει μαζί σου τηλεόραση. Είδαμε μια εποχή φόβου και τρομοκρατίας, αλλά ποτέ ο φόβος δε νίκησε την ελπίδα. Εγώ θέλω να ελπίζω. Ελπίζω ότι είμαστε στον πάτο και μόνο προς τα πάνω μπορούμε να πάμε», είπε ο Μπάμπης Στοκας.

Αισιόδοξη για το μέλλον και η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η οποία τόνισε ότι κύριο μέλημα όλων είναι το τι κόσμο θα παραδώσουμε στα παιδιά μας.

«Ένα από τα πράγματα που διεκδικούμε αυτή την περίοδο είναι η συντροφικότητα, η αλληλεγγύη, η σχέση. Λένε ότι η Ευρώπη θα αρχίσει να ισορροπεί σε πέντε, δέκα χρόνια. Αυτή είναι η πιο αισιόδοξη πλευρά που μπορούμε να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας», είπε.

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved