Μιχάλης Μόσιος: «Μεγάλα ονόματα που έκαναν κουμάντο έλεγαν: “δεν τον θέλω αυτόν” και έμενα άνεργος»
Showbiz

Μιχάλης Μόσιος: «Μεγάλα ονόματα που έκαναν κουμάντο έλεγαν: “δεν τον θέλω αυτόν” και έμενα άνεργος»

Πολλοί ηθοποιοί που έπαιξαν στις βιντεοκασέτες της δεκαετίας του '80 δέχθηκαν μεγάλη προκατάληψη τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Ο Μιχάλης Μόσιος εξομολογήθηκε αν εκείνος βίωσε αντίστοιχη συμπεριφορά.

«Βεβαίως και το βίωσα. Έβγαλαν μέχρι και τον όρο βιντεοκασέτες. Τις σνομπάρανε τόσο πολύ. Για τον κινηματογράφο των δεκαετιών '60 και '70 λένε "ο παλιός, καλός κινηματογράφος". Ποιος καλός; Από τις εκατό ταινίες που γύριζαν τον χρόνο οι τρεις ήταν καλές. Οι υπόλοιπες ήταν στα γόνατα γραμμένες και ας έπαιζαν μεγάλα ονόματα. Γιατί κατηγόρησαν τις κασέτες; Να κατηγορήσουν τις κακές κασέτες! Δεν κατάλαβα ποτέ τον ρατσισμό της βιντεοκασέτας. Όταν βγήκα εγώ, είχε σταματήσει ο κινηματογράφος. Τι να κάνουμε δηλαδή; Να μη δουλέψουμε;». Όσο για το αν δέχτηκε πόλεμο στην πορεία του είπε στην «Espresso της Κυριακής»: «Η δουλειά μας είναι ανταγωνιστική. Πάντα υπάρχει πόλεμος. Τον αντιμετώπισα και εγώ». Ποιο όμως είναι το χειρότερο πράγμα που του έκαναν;

«Το να μένω άνεργος. Μεγάλα ονόματα που έκαναν κουμάντο έλεγαν "δεν τον θέλω αυτόν"».

Τους ρώτησε ποτέ το λόγο για τον οποίο δεν τον θέλανε;

«Όχι. Να τους πιάσω να τους πω τι; Κανονικά, έπρεπε να τους δείρω. Να φάνε πέντε χαστούκια. Αλλά δεν το έκανα ποτέ. Κοίταζα τη δουλειά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved