Σμαράγδα Καρύδη: «Έγινα έξαλλη όταν έγραψαν για το “δράμα της Σμαράγδας”»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Έγινα έξαλλη όταν έγραψαν για το “δράμα της Σμαράγδας”»

«Το δράμα της Σμαράγδας», ήταν ο τίτλος σε περιοδικά και sites την εποχή που ο πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία του.

Η ηθοποιός εκείνη την περίοδο δεν είχε βγει να κάνει δηλώσεις το μόνο που είχε πει ήταν η ζωή του πατέρα της δεν κινδυνεύει. Μετά το τέλος της περιπέτειας του Ντίνου Καρύδη, η Σμαράγδα λύνει τη σιωπή της και δηλώνει: «Έγινα έξαλλη με τους τίτλους και δημοσιεύματα. Δυστυχώς, αρχικά ο πατέρας μου πήρε την αρρώστια του πιο δύσκολα απ΄ότι έπρεπε. Τώρα είναι καλά!».

Παραδέχεται, επίσης, πως κλαίει εύκολα, είναι μελοδραματική και κάνει περισσότερη φασαρία από το κανονικό.

Η Σμαράγδα Καρύδη μιλάει και για τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της καθώς και για τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν. «Δεν έχουν οικειότητα μαζί μου στην αρχή. Κάτι τρέχει με τα μούτρα μου και είναι επιφυλακτικοί. Μετά βλέπουν ότι συμπεριφέρομαι σαν αντράκι και ξεκλειδώνουν», αναφέρει χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Elle».

Μιλώντας για την οικονομική κρίση, λέει πως πλέον ντρέπεται να ψωνίσει: «Δεν πάω, και ανακάλυψα πως δεν το έχω ανάγκη. Ακόμα και να είχα χρήματα για ξόδεμα, θα ντρεπόμουν να πάω να ψωνίσω σ΄ ένα ακριβό μαγαζί».

Όσο για το τι έκανε φέτος το καλοκαίρι; Η Σμαράγδα Καρύδη πήγε στο εξοχικό της στην Αίγινα και έμεινε δύο μήνες. Πώς πέρασε το χρόνο της; «Κολύμπι, διάβασμα, μαγείρεμα, φίλοι. Πήγα και στην Επίδαυρο και είδα παραστάσεις», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved