Showbiz

Χρίστος Αντωνιάδης: Παντρεύτηκε και έσκισε την καλτσοδέτα της νύφης!

Gossip-tv Team

Την εργένικη ζωή εγκατέλειψε και ο Χρίστος Αντωνιάδης! Ο τραγουδιστής παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Αφροδίτη Τσώνου μετά από τρία χρόνια σχέσης και έλαμπε από ευτυχία.

Το μυστήριο τελέστηκε στο κτήμα Ιπποστάσιο στο Κορωπί όπου μετά ακολούθησε και η δεξίωση. Συγγενείς και φίλοι ήταν εκεί για να δώσουν ευχές και να μοιραστούν τη χαρά του ζευγαριού. Ο Χρίστος Αντωνιάδης δεν θα μπορούσε να μην τραγουδήσει στο γάμο του και μάλιστα αφιέρωσε το «Δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες» στη σύζυγό του κι εκείνη το χόρεψε μόνο για τα μάτια του.

Το high light όμως της βραδιάς, σύμφωνα με το boxtv, ήταν όταν ήρθε η ώρα για την καλτσοδέτα... λίγο μετά το πέταγμα της ανθοδέσμης. Η νύφη φορούσε ένα κοντό λευκό νυφικό το οποίο όμως είχε μεγάλη ουρά ενώ ψηλά στο μηρό της υπήρχε μια καλτσοδέτα έτοιμη να βγει...! Ο τραγουδιστής, όμως, ενώ φώναξε όλους τους φίλους του για να δουν ποιος θα είναι ο τυχερός και θα την πιάσει, αντί να την βγάλει επέλεξε να την σκίσει με τα δόντια του και να τους την πετάξει.

Τα γέλια, το κέφι και τα πειράγματα δεν είχαν τέλος με το ζευγάρι να ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του!

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved