Σάννυ Χατζηαργύρη: «Όταν έμαθα ότι θα ανοίξουμε την συναυλία των “Red Hot Chili Peppers ” ένιωσα έκσταση αλλά και δικαίωση»
Showbiz

Σάννυ Χατζηαργύρη: «Όταν έμαθα ότι θα ανοίξουμε την συναυλία των “Red Hot Chili Peppers ” ένιωσα έκσταση αλλά και δικαίωση»

Η Σάννυ Χατζηαργύρη όπως αποκλειστικά είχε αποκαλύψει στο gossip-tv.gr θα ανοίξει την συναυλία των «Red Hot Chili Peppers».

Η ερμηνεύτρια και ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για αυτή την συνεργασία. «Το Jumping Fish, μια ιστοσελίδα που ασχολείται με τα μουσικά δρώμενα, έκανε ένα διαγωνισμό για τη θέση. Συμμετείχαν περίπου 200 μπάντες, πολύ καλές, οι οποίες δεν έχουν βγει ακόμη στην επιφάνεια. Από τις 200 επιλέχθηκαν από το κοινό και την κριτική επιτροπή οι πέντε, οι οποίες και έκαναν μια ζωντανή εμφάνιση, όπου το κοινό ψήφισε τις τρεις καλύτερες. Προς μεγάλη μας χαρά, είμαστε μέσα. Η μουσική των συγκροτημάτων στάλθηκε στο management των RHCP, οι οποίες και μας επέλεξαν». Όσο για το αν είχε εκείνη το πλεονέκτημα της αναγνωρισιμότητας είπε στο περιοδικό «ΕΓΩ»: «Δεν το ήξερε κανείς. Ακόμα δεν ξέρουν καν ότι τραγουδάω, πόσο μάλλον ότι ανοίγω τους «Red Hot Chili Peppers». Πώς ένιωσε όταν της το ανακοίνωσαν; «Έκσταση, αλλά και δικαίωση. Είμαστε πολλά χρόνια μπάντα, παρόλο που δεν μας ήξερε πολύς κόσμος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved