Showbiz

Γιώργος Κυρίτσης: Αποκαλύπτει γιατί άργησαν τόσα χρόνια να παντρευτούν και τι θα χρωστάει στην Έλενα Ακρίτα μέχρι να πεθάνει!

Gossip-tv Team

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Γιώργος Κυρίτσης μίλησε για την Έλενα Ακρίτα και τον έγγαμο βίο.

Τρυφερός, γλυκός και με χιούμορ αναφέρθηκε στη σύζυγό του με τα καλύτερα λόγια αλλά και με μεγάλη δόση χιούμορ. «Η ζωή με την Έλενα Ακρίτα είναι απολαυστική και δύσκολη. Η Έλενα δεν είναι εύκολος άνθρωπος. Η Έλενα κάνοντας χιούμορ λέει πως έπρεπε να περιμένουμε ακόμα καμιά 20αρια χρόνια να γνωριστούμε καλά και μετά να το αποφασίσουμε. Μπορώ να πως όμως πως είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος που τώρα αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το βήμα», αποκαλύπτει στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός μιλάει όμως και για την εξωτερική αλλά και εσωτερική εμφάνιση της Έλενα Ακρίτα, λέγοντας: «Είναι πάρα πολύ όμορφη η Έλενα. Έχει ένα καταπληκτικό μυαλό, είναι πολύ έξυπνη, το χιούμορ της είναι θανατηφόρο αλλά είναι και ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος».

Τι είναι εκείνο όμως που ο Γιώργος Κυρίτσης θα χρωστάει για πάντα στη σύζυγό του; «Η Έλενα ήταν εκείνη που κατάλαβε πως εκτός από ηθοποιός εγώ γράφω κι αυτό θα της το χρωστάω μέχρι να πεθάνω».

Στην παράσταση «Βάλτε τον υπουργό στην πρίζα» όπου έδωσε το παρών ο Γιώργος Κυρίτσης ήταν και η σεναριογράφος η οποία με τη σειρά της μίλησε για το γάμο τους και τα τρυφερά λόγια που είπε ο σύζυγός της για εκείνη, λέγοντας με το χιούμορ που τη διακρίνει: «Αν μπορούσε ας έκανε κι αλλιώς».

Ενώ τέλος η Έλενα Ακρίτα μίλησε για τα τηλεοπτικά δρώμενα, τη δυσκολία ενός ψυχαγωγικού προγράμματος αλλά και για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved