Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: «Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Johnny Depp»

Gossip-tv Team

Για την οικονομική κρίση, και πόσο αυτή έχει αγγίξει τη ζωή της, τη δημοσιότητα αλλά και την προσωπική της ζωή μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η παρουσιάστρια, μιλώντας στο περιοδικό «LIFE» αποκάλυψε την επιθυμία της να δουλέψει με τον Johnny Depp, τον οποίο θεωρεί πολύ καλό ηθοποιό, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι μπορεί να «τσαλακώσει» την εικόνα της αλλά μόνο γι' την ίδια και τους δικούς της ανθρώπους.

«Τα φώτα της δημοσιότητας δεν αποτελούν προτεραιότητα στη ζωή µου, άρα φυσικά και μπορώ να φανταστώ τη ζωή µου µακριά από αυτή» δηλώνει όσον αφορά στη δημοσιότητα, ενώ ως το δυνατότερο όπλο του χαρακτήρα της χαρακτηρίζει την υπομονή της, τονίζοντας με νόημα: «Κάθε άνθρωπος έχει και τα όριά του και καλό είναι να µην τα φτάνει».

Η Ζέτα σχολίασε και την οικονομική κρίση λέγοντας: «Παρ' ότι τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ δύσκολα, δεν παύω να είμαι αισιόδοξη ότι κάποια στιγμή το κλίμα θ' αλλάξει. Ως λαός, είμαστε και έξυπνοι και εργατικοί, παρά την λανθασμένη εικόνα που έχουμε δείξει προς τα έξω. ∆ε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να µην έχει επηρεαστεί από την κρίση. Όπως όλοι, λοιπόν, έτσι και εγώ. Η οικονομική κρίση, καθώς έχει τη μορφή αλυσίδας, µας έχει επηρεάσει όλους».

Τέλος, αναφορικά με την προσωπική της ζωή παραδέχεται: «Είμαι άνθρωπος που τσαλακώνεται µόνο μπροστά στους φίλους του. Όμως λόγω επαγγέλματος, πολλές φορές έχει γίνει αυτό και στους ρόλους που χρειάζεται να υποδυθώ», ενώ δίνει και τον προσωπικό της ορισμό για την ευτυχία: «Η ευτυχία είναι κάτι που το βρίσκεις δύσκολα και το χάνεις εύκολα. Ένα πολύ σημαντικό βήμα, είναι να γνωρίσεις τον εαυτό σου και να τον αποδεχτείς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved