Showbiz

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Είχα πάει σε ψυχίατρο αλλά τον αποτρέλανα»

Gossip-tv Team

Αποκαλυπτικός και χειμαρρώδης ήταν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι».

Ο ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια λέγοντας πως βίωσε την κατάθλιψη στη μεγαλύτερη της μορφή εξαιτίας της σχέσης που είχαν οι γονείς του. «Η οικογένειά μου δεν αποτελεί για μένα πρότυπο αν και δεν φταίνε οι γονείς μου, φταίνε οι περιστάσεις και η εποχή», δήλωσε ο ηθοποιός εξηγώντας πως στην οικογένειά του ήταν δύσκολα τα πράγματα γιατί οι γονείς του ζούσαν συμβατικά μαζί και δεν τους ενδιέφερε η ανατροφή των παιδιών αλλά μόνο να έχουν χρήματα, τροφή και στέγη. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έχει δύο αδέλφια από διαφορετικό πατέρα με τα οποία έχει άψογες σχέσεις, ο ένας ζει στη Θεσσαλονίκη και ο άλλος στη Ρώμη.

Σχετικά με την έννοια της φιλίας, ο ηθοποιός ανέφερε πως από το χώρο του θεάματος δεν έχει φίλους αλλά και γενικά προτιμάει τη μοναξιά και πως όταν βγαίνει με τους φίλους του συνδιασκεδάζει και δεν τους φορτώνει με τα όσα τον απασχολούν. Ανέφερε πως δεν είναι όλοι άνθρωποι έτοιμοι και ικανοί να γίνουν γονείς και πως πιστεύει ότι ο ίδιος δεν θα ήταν καλός πατέρας γιατί θα ήταν πολύ εγωιστής. Μίλησε για την σχέση του με την σύζυγο του Έφη Μουρίκη και δήλωσε πως δεν τον πειράζει αν εκείνη ψάξει το κινητό του αλλά γενικότερα δεν ζηλεύει ο ένας τον άλλο.

Όσον αφορά στη δουλειά του είπε πως δεν έχει βγάλει χρήματα γιατί πάντα δουλεύει με ποσοστά και μόνο αν πάει πάρα πολύ καλά η παράσταση και πληρωθούν όλοι θα πάρει και εκείνος χρήματα. Τέλος, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε πως έχει επισκεφτεί ψυχίατρο αλλά δεν έβγαλε άκρη. «Είχα πάει σε ψυχίατρο αλλά τον αποτρέλανα», είπε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved