Showbiz

Με ποιους έχει «Εκκρεμότητες» η Φανή Δρακοπούλου;

Gossip-tv Team

Τι κοινό έχουν ο Γιάννης Πάριος, ο Βασίλης Καρράς, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νότης Σφακιανάκης και ο Νίκος Βέρτης;


Μιλάμε αναμφισβήτητα για την Εθνική Ελλάδος των τραγουδιστών...
Αυτό που τους ενώνει λοιπόν, εκτός από την αδιαμφισβήτητη καλλιτεχνική τους αξία είναι η γνώμη που έχουν για τη Φανή Δρακοπούλου!

Την χαρακτηρίζουν "ήρεμη δύναμη" στο χώρο του τραγουδιού γιατί διατηρεί χαμηλούς τόνους και παρά τα αλματώδη βήματα που κάνει τα τελευταία χρόνια, δείχνει ότι πατά γερά στο έδαφος.

Είναι όμως γεγονός ότι η Φανή Δρακοπούλου είναι μία ραγδαία ανερχόμενη τραγουδίστρια που τυγχάνει της αναγνώρισης από όλους τους "μεγάλους" του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.
Αυτό φαίνεται τόσο μέσα από δηλώσεις τους όσο και από την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό της δίνοντάς της τραγούδια και επιλέγοντάς την στο πλευρό τους στα σχήματα που ηγούνται.
Θέση την οποία κράτησε επάξια στη συνεργασία-σταθμό με το Γιάννη Πάριο, ακολούθως με το Σταμάτη Γονίδη και το Νίκο Κουρκούλη, ενώ φέτος βρίσκεται στην Ιερά Οδό με το Νότη Σφακιανάκη.

Aυτή την εποχή η Φανή βρίσκεται στο στούντιο για το νέο της album για το οποίο τις έχουν δώσει τραγούδια μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Γονίδης-με τον οποίο έχουν κι ένα ντουέτο έκπληξη-ο Νίκος Βέρτης και ο Βασίλης Καρράς. Ο τελευταίος υπογράφει τους στίχους στο τραγούδι "Εκκρεμότητες" σε μουσική Μιχάλη Τουρατζίδη το οποίο οπτικοποιήθηκε πρόσφατα από την PICKCODES PRODUCTIONS με τη συμμετοχή του δημοφιλή ηθοποιού Γιάννη Τσιμιτσέλη. Επιπλέον, παράλληλα με το καινούριο album θα κυκλοφορήσει και ένα live cd από την Ιερά Οδό με τραγούδια της που έχουν αγαπηθεί, αλλά και κλασικές λαϊκές επιτυχίες, σε ξεχωριστές live ερμηνείες από μια φωνή που ξεχωρίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved