Showbiz

Διαμαντής Καραναστάσης: Η πρώτη του ταινία πήρε βραβεύτηκε στο Amsterdam Film Festival 2012

Gossip-tv Team

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης η ειδική προβολή της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του Διαμαντή Καραναστάση «Αίμα», με αφορμή την υποψηφιότητά της στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2013.


Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι του Κινηματογράφου, των Γραμμάτων και του Πολιτισμού. Η ταινία απέσπασε το Ειδικό Βραβείο Επιτροπής στο AMSTERDAM FILM FESTIVAL 2012 (Special Jury Prize – World Cinema Dramatic) και συμμετείχε στο επίσημο πρόγραμμα του 50th GIJON INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2012. Στην Ελλάδα προβλήθηκε πρώτη φορά στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2012.

Αποτελεί μια αμιγώς ανεξάρτητη παραγωγή σε σκηνοθεσία, μοντάζ, σενάριο και παραγωγή Διαμαντή Καραναστάση. Με μηδενικό προϋπολογισμό και χωρίς συνεργείο, ο Διαμαντής Καραναστάσης στην πρώτη του κινηματογραφική απόπειρα, επιχειρεί να εξερευνήσει την περιοχή όπου τέμνει ο κινηματογράφος το θέατρο. Παίζουν η Βίκυ Βολιώτη, ο Νέστορας Κοψιδάς, η Δώρα Σάμψωνα και ο Διαμαντής Καραναστάσης. Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved