Νέο ξέσπασμα της Μενεγάκη: «Μου “βιάζουν” την προσωπική ζωή»
Showbiz

Νέο ξέσπασμα της Μενεγάκη: «Μου “βιάζουν” την προσωπική ζωή»

Η Ελένη Μενεγάκη, όπως είναι γνωστό , έχει εκνευριστεί αφάνταστα με τους παπαράτσι γι' αυτό άλλωστε και χρησιμοποιεί τα social media και ανεβάζει φωτογραφίες της από την καθημερινότητάς της ώστε να μην την παρακολουθούν!

Δεν είναι λίγες οι φορές που όταν αντιλήφθηκε τους φωτορεπόρτερ, έβαλε κουκούλα, μαντήλα ή οτιδήποτε βρει για να καλύψει το πρόσωπό της.

«Δεν αντέχω άλλο... Μου "βιάζουν" την προσωπική ζωή. Δεν πάει άλλο αυτή η ιστορία...». Η Ελένη ξέσπασε! «Και η υπομονή έχει τα όριά της», φέρεται να είπε στον στενό της κύκλο σύμφωνα με την εφημερίδα NEWS.

Πίστευε ότι αν ανέβαζε η ίδια φωτογραφίες από τα Άχλα (κι όχι μόνο), θα έβαζε μια τελεία στην όλη «μάχη» που είχε κάνει τη ζωή της άνω κάτω. Οι τελευταίες φωτογραφίες, όμως, που ανέβηκαν στο διαδίκτυο, δείχνοντάς την με Brazilian μαγιό, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Πήγε σε έναν ερημικό μέρος της Άνδρου και έκανε ξέγνοιαστη το μπάνιο της μαζί με τον αγαπημένο της Ματέο και την παρέα της, νομίζοντας ότι έτσι θα μπορούσε να ξεφύγει, έστω για λίγες ώρες, από τον κλοιό της δημοσιότητας. Γελάστηκε όμως γιατί είδε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες της. «Ή εγώ ή αυτοί», είπε... «Πόλεμος» ξέσπασε ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τους παπαράτσι και ποια θα είναι η κατάληξη κανείς δεν ξέρει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved