Showbiz

Τάσος Νούσιας:«Εμείς οι ηθοποιοί έχουμε συνηθίσει τον αιφνίδιο θάνατο»

Gossip-tv Team

Ο Τάσος Νούσιας αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι τα πρώτα του χρόνια στο χώρο ήταν αρκετά δύσκολα: «Ναι (ήταν), τουλάχιστον μέχρι ουσιαστικά να αρχίσω να έχω μια συνεχόμενη πορεία στο χώρο, χωρίς διακοπές.


Τα πρώτα τρία χρόνια τουλάχιστον ήταν πολύ δύσκολα και 'διακεκομμένα', δούλευα μια περίοδο, μετά υπήρχε ένα μεγάλο κενό. Ύστερα αρχίζεις και γνωρίζεσαι με το χώρο, αντιλαμβάνεται και ο χώρος ποιος είσαι εσύ και αν του κάνεις.
Η ανάγκη μου να εκφραστώ, να υπάρξω ως ηθοποιός, ως φορέας εμπειριών, συναισθημάτων. Ανοίγει το μυαλό μου, σκάβει βαθιά στην ψυχή μου -χάρη, βέβαια, στη «βασική» μου εκπαίδευση. Έχω ψυχολογία πρωταθλητή, θέλω να κερδίζω τους αγώνες που δίνω»

Μπορεί να είναι από τους τυχερούς ηθοποιούς ο Τάσος Νούσιας καθώς έχει δουλειά στο θέατρο αλλά εξομολογήθηκε στο Αχελώος tv » και στο Δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα ότι από πέρυσι η ζωή του έχει χειροτερέψει σε επίπεδο οικονομικό.
«Η κρίση έχει χτυπήσει όλους τους κλάδους. Και εμείς θα υποστούμε την κρίση και τα κανάλια, λόγω διαφημιστικής πτώσης. Όταν συρρικνώνεται η οικονομία, λογικό είναι. Όσο δεν υπάρχει διαφημιστική πίτα, θα κάνει πολύ καιρό για να δούμε καλές δουλειές στην Τηλεόραση.
Εμείς οι ηθοποιοί όμως έχουμε συνηθίσει τον αιφνίδιο θάνατο, τελειώνει μια παράσταση και πρέπει να ψαχτείς από την αρχή. Είμαστε συνηθισμένοι στην κρίση και στην δυσκολία ότι και εάν προκύψει θα προκύψει για όλους μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved