Showbiz

Η άγνωστη ιστορία πίσω από το «Χωρίς εσένα δεν υπάρχω» του Γιάννη Πάριου

Gossip-tv Team

Ο Χάρης Βαρθακούρης σήμερα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook αναφέρθηκε στο τραγούδι που έγραψε για τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο «Χωρίς εσένα δεν υπάρχω» και αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία του τραγουδιού.

«Κακή Κακημέρα, άρα στην ουσία Καλημέρα!
Πέρασαν αρκεταί μέραι που δεν ανέβασα τραγουδάκι στα πλαίσια του "ας θυμηθούμε οτι ΔΕΝ είμαι τηλεοπτική περσόνα και ΙΔΟΥ με τι ασχολούμαι".
Μετά το "Και σου το φώναζα" (που ανέβασα την προηγούμενη εβδομάδα) αποφάσισα να ανεβάσω το "Χωρίς εσένα δεν υπάρχω". Κλασσικά θα σας πω και ιστοριούλα. Αυτό το τραγούδι λοιπόν, το έγραψα το 2006 (μπορει και 2007) και το έγραψα έχοντας στο μυαλό μου την κουμπάρα της Χριστίνας Πολίτη, την Άννα Βίσση.
Σκεφτόμουν οτι θα της πήγαινε πολύ κι επειδή ήταν η περίοδος που δεν της έγραφε ο Καρβέλας, θεωρούσα ότι είχα τύχη. Το πήγα λοιπόν τότε στη Sony, με την οποία μόλις είχα υπογράψει (ως τραγουδιστης) και είχαμε ξεκινήσει και μια ωραία "συνθετική" σχέση, εφόσον τους ειχα παει τραγούδια για τον Τζάνη, τη Νατάσα, τον Αντώνη (που όλα κυκλοφόρησαν), και θυμαμαι οτι το αφεντικο...τρελάθηκε! Στη συζήτηση για το ποιος θα γραψει στιχο (επειδη εγω τα πηγαινω με "να να να", χωρίς λόγια) έπεσαν κάποια ονόματα στο τραπέζι, αλλά καταλήξαμε οτι θα ήταν ωραίο να συνεργαστεί το διδυμο πατέρας-γιος. Το έδωσα λοιπόν στον πατέρα μου να του βάλει στίχο. Χτυπάει το τηέφωνο την άλλη μέρα.
"Έχεις δεσμευτεί;" ρωταέι ο πατέρας μου.
"Τι εννοείς;" ρωτάω εγώ. "Το έχει ακούσει η Άννα; Το θέλει;" συνεχίζει... "Οχι" απαντάω, "θέλω να της το πάω έτοιμο, με στίχο".
"ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ!! ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ;"
"Το συζητάς; Παρ'το, ειναι δικό σου!" είπα στον άνθρωπο που συνέβαλε κατά το ήμισυ στην κατασκευή μου και που...χωρίς εκείνον δεν θα υπήρχα... κυριολεκτικά!
Το τραγούδι θεωρώ αδικήθηκε από τη δισκογραφική εταιρία (επέλεξαν να προωθήσουν το "Το πουλάω το σπίτι" και κάποια άλλα) και δεν είχε την τύχη που είτε του άξιζε, είτε (κυρίως) θα ήθελα... Ωστόσο παραμένει ένα πολύ ωραίο ζεϊμπέκικο (κατα την ταπεινη και αντικειμενική μου γνώμη), ενδεικτικό του τρόπου που γράφω και ενορχηστρώνω...» έγραψε χαρακτηριστικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved