Κραυγή απόγνωσης από τους γονείς της τραγουδίστριας που συνελήφθη στην Αλβανία για παράνομη μεταφορά ναρκωτικών!
Showbiz

Κραυγή απόγνωσης από τους γονείς της τραγουδίστριας που συνελήφθη στην Αλβανία για παράνομη μεταφορά ναρκωτικών!

Σαν Βόμβα έσκασε την προηγούμενη εβδομάδα η σύλληψη δύο Ελλήνων τραγουδιστών στα σύνορα της Κακαβιάς με τεράστια ποσότητα χασίς βάρους 63,5 κιλών στο αυτοκίνητο τους.

Η Αναστασία Βογιατζή και ο Παναγιώτης Μαρκόπουλος με τις συνοπτικές διαδικασίες του αυτόφωρου οδηγήθηκαν από τις αλβανικές Αρχές στις φυλακές όπου ξεκίνησε και ο Γολγοθάς τους. Η είδηση της σύλληψης δεν άργησε να κάνει τον γύρο στα ΜΜΕ, με το φερόμενο ως ζευγάρι τραγουδιστών να έχει εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο μεγατόνων. Οι γονείς της τραγουδίστριας μιλούν στο περιοδικό Ciao.
Πώς είναι η Αναστασία;
«Πώς να είναι, παιδί μου, από τη στιγμή πού είναι μέσα στη φυλακή! Είναι πολύ στεναχωρημένη. Χάλια. Το μπλέξανε το παιδί μου χωρίς να φταίει σε τίποτα. Αυτός ο μάνατζερ ο θεός να τον κάνει μάνατζερ, τέλος πάντων, κάποιος Κώστας που τους είχε πάει στην Αλβανία να πάρουν ένα μεροκάματο 150 ευρώ, τους οδήγησε σε αυτό το σημείο. Ήταν όλα προγραμματισμένα, στημένα και πιάσανε τα παιδιά στην Κακαβιά. Δεν ξέρω τι να πω».
- Σας επιτρέπουν να έχετε επικοινωνία με την Αναστασία;
«Φυσικά! Από την πρώτη στιγμή που με πήραν, πήγα εκεί. Να το δω το κορίτσι μου. Την άλλη εβδομάδα θα ξαναπάω. Αλλά στεναχωριέμαι γιατί γράφουνε διάφορα πράγματα που δεν ισχύουν και πρέπει να βγει η αλήθεια προς τα έξω! Ήδη έχει επιληφθεί ο δικηγόρος μας που είναι πολύ αξιόλογος! Είναι αλβανικής καταγωγής, αλλά μιλάει άπταιστα Ελληνικά»
- Πώς έγινε η σύλληψη; Τι σας είπε η Αναστασία;
«Μου τα εξήγησε όλα. Τους μπλέξανε. Δεν γνώριζαν τίποτα. Το παιδί μου φωνάζει ότι είναι αθώα. Κραυγάζει μέσα από τη φυλακή ότι είναι αθώα. Ούτε στα πιο άσχημα μας όνειρα δεν πιστεύαμε ότι θα συμβεί αυτό. Γιατί το παιδί μας ούτε με ναρκωτικά είχε σχέση ούτε καν με το τσιγάρο. Αν έκανε ένα τσιγάρο πού και πού και με τον καφέ μόνο. Και είναι δυνατόν να την μπλέξουνε σε όλο αυτό;», λέει η μητέρα της, Λίτσα ενώ κραυγή απόγνωσης βγαίνει και από τα χείλη του πατέρα της.
Τι περιμένετε να γίνει από εδώ και στο εξής;
«Μακάρι να περάσουν όλα, γιατί δεν φαντάζεστε τι περνάμε. Έχω εμπιστοσύνη στον δικηγόρο μας, στη δικαιοσύνη. Είμαστε σε πολύ άσχημη κατάσταση. Είναι και το οικονομικό στη μέση Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ταξίδια, δικηγόροι, πολλά τα έξοδα και εμείς αδυνατούμε. Έχουμε αναγκαστεί να ζητήσουμε από όπου μπορούμε οικονομική Βοήθεια, θα μας βοηθήσει και ο Βασίλης Καρράς. Το μόνο που θέλουμε είναι να βγει το παιδί μας από εκεί, γιατί είναι αθώο!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved