Showbiz

Το bunga bunga κορίτσι του Μπερλουσκόνι και η παρ’ ολίγον μήνυση σε σούπερ μάρκετ στην Μύκονο

Gossip-tv Team

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Μύκονο με πρωταγωνίστρια την Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, την πέτρα του σκανδάλου Ρούμπιγκέιτ,

η οποία έμπλεξε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε μεγάλη δικαστική περιπέτεια υποστηρίζοντας ότι σε ηλικία 17 ετών συναναστρεφόταν επί πληρωμή τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό στα πάρτι οργίων bunga bunga στην έπαυλη του Καβαλιέρε στην Σαρδηνία. Η 21χρονη σήμερα Μαροκινή, γνωστή και ως «Ρούμπι η καρδιοκλέφτρα», βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νησί των Ανέμων και κάνει τις διακοπές της.
Η κάμερα του Mykonos Live Tv εντόπισε την Καρίμα την ώρα που μετέβαινε σε ινστιτούτο αισθητικής στην Χώρα για καλλωπισμό νυχιών. Το ίδιο κέντρο είχε επισκεφθεί και το τοπ μόντελ από την Βραζιλία Άννα Μπεατρίς Μπάρος κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Μύκονο στα μέσα Αυγούστου. Ωστόσο, η Ρούμπι δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε της επίσκεψής της στο συγκεκριμένο κατάστημα. Μετά το μανικιούρ και το πεντικιούρ, κατευθύνθηκε στο ταμείο και έβγαλε ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ για να πληρώσει. Όμως το ινστιτούτο δεν διάθετε μηχάνημα για τον έλεγχο της γνησιότητάς του και ο υπεύθυνος πρότεινε στην Ρούμπι να πάει να το «χαλάσει». Έτσι και έγινε. Η Ρούμπι, συνοδευόμενη από μια φίλη της, αφού εισήλθε σε δυο-τρία καταστήματα και αποχώρησε άπραγη, κατέληξε σε υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στον Ορνό. Όταν έφτασε στο ταμείο, ο ιδιοκτήτης πέρασε το χαρτονόμισμα από τον ειδικό ανιχνευτή και διαπίστωσε ότι ήταν πλαστό! Λόγω και του σκούρου χρώματος του δέρματος της Ρούμπι την περάσε για Ρομά και νομίζοντας ότι προσπάθησε να τον εξαπατήσει της επιτέθηκε γεμάτος θυμό. Ακολούθησαν φωνές από την πλευρά της Ρούμπι και απειλές για μήνυση προς τον ιδιοκτήτη. Τελικά, ύστερα από λίγη ώρα και αφού δόθηκαν εκατέρωθεν οι απαραίτητες εξηγήσεις, τα πνεύματα ηρέμησαν και οι εμπλεκόμενοι γλύτωσαν το αστυνομικό τμήμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved