Βίκυ Σταυροπούλου: «Ποτέ δεν με πληροφόρησε κανείς ότι απειλείται η προβολή του ‘Κάτω Παρταλίου’»
Showbiz

Βίκυ Σταυροπούλου: «Ποτέ δεν με πληροφόρησε κανείς ότι απειλείται η προβολή του ‘Κάτω Παρταλίου’»

Για τις φήμες που αποδείχτηκαν φούμαρα, ότι δηλαδή κόβεται το "Κάτω Παρτάλι" αλλά και για το κασέ της που έχει πέσει, όπως και για τους περισσότερους ηθοποιούς, πάρα πολύ, λόγω κρίσης, μιλάει η Βίκυ Σταυροπούλου!

Η ηθοποιός στην ερώτηση πόσο έχει πέσει το κασέ της, απαντά: «Είναι προκλητικό να μιλήσω για το πόσο έπεσε το δικό μου κασέ όταν οι μισθοί και οι συντάξεις των συνανθρώπων μου έχουν υποστεί τέτοιες μειώσεις. Εγώ, όπως και κάποιοι άλλοι συνάδελφοί μου, προλάβαμε τουλάχιστον και ζήσαμε κάποτε τη «χρυσή εποχή» της τηλεόρασης, οπότε τώρα... σιωπή»!

Πάντως, για το «Παρτάλι» ξεκινήσατε τελικά να πληρώνεστε και σταμάτησε όλος αυτός ο θόρυβος πως... απειλείται η προβολή του!

«Ο θόρυβος, όπως λες, έγινε για να έχουμε να λέμε. Ποτέ δεν ένιωσα ούτε με πληροφόρησε κανείς ότι απειλείται η προβολή του. Κάποια στιγμή είχα διαβάσει ότι οι ηθοποιοί είναι απλήρωτοι, ενώ κανονικά έπρεπε να αρχίσουμε να πληρωνόμαστε τρεις μήνες μετά απ' ό,τι έλεγε το δημοσίευμα! Τώρα με τον δεύτερο κύκλο, ετοιμαστείτε για καινούργιες απειλές!»

Θα δούμε και τη Μοσχούλα με γύψο ή μόνο την Ντόλλυ με την ειδική μπότα στην αρχή;

«Η Μοσχούλα θα είναι όρθια, θα τρέχει, θα χορεύει, θα κρεμιέται από δέντρα, θα κάνει ανάποδη τούμπα στον αέρα και σπαγγάτο - γιατί δηλαδή μόνο η Σολωμού»;

Χαίρεσαι που γυρνάς στο «Παρτάλι»;

«Η χαρά μου είναι απερίγραπτη - δεν περιγράφω άλλο»!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved