Showbiz

Τα συγκινητικά λόγια του Σκορδάλη για τον θάνατο του αδελφού του

Gossip-tv Team

Πέρασαν εννιά μέρες από τον ξαφνικό χαμό του Χάρη Σκορδάλη.

Ο αδελφός του Κωνσταντίνος Σκορδάλης προσπαθεί να φανεί δυνατός τόσο για τον αδελφό του, ο οποίος πάντα τον καμάρωνε-όπως έχει πει ο επιχειρηματίας- αλλά και για την οικογένειά του. Σήμερα, ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης βρήκε το κουράγιο να «ευχαριστήσει» όλους όσοι ήταν στο πλευρό τους και έδειξαν με τον τρόπο τους, ότι δεν θα ξεχάσουν τον Χάρη.
«Εκ μέρους των γονέων μου, του αδελφού μου αλλά και προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς που με την παρουσία σας, την σκέψη και τα μηνύματά σας βρίσκεστε κοντά μας αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε μακριά από τον Χάρη μας. Σίγουρα και ο ίδιος θα χαίρεται με την αγάπη σας. Άλλωστε, όσοι βρεθήκατε κοντά του στον τελευταίο αποχαιρετισμό αποδείξατε με τις εκδηλώσεις σας ότι ο Χάρης δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Για όλους εμάς που τον αγαπάμε, θα βρίσκεται πάντα εδώ. Δεν θα περάσει μέρα που δεν θα είναι στην σκέψη και την καρδιά μας και που δεν θα ανατρέχουμε στο χαμόγελο, την αγνότητα και την ειλικρίνεια του Χάρη μας. Και δεν θα περάσει μέρα που θα σταματήσουμε να αναζητάμε την αλήθεια για το πώς έφυγε από κοντά μας. Γιατί, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κόπηκε το νήμα της ζωής του – αλλά όχι και της παρουσίας του στις καρδιές μας – διερευνούνται και το σχετικό βίντεο από την ώρα εκείνη το επεξεργάζονται ήδη οι Αρχές και ήδη φαίνεται ότι ο Χάρης οδηγούσε, όπως πάντα, με ακρίβεια αλλά η παρέμβαση τρίτων παραγόντων μας στέρησε από την φυσική –και μόνο – παρουσία του. Και να είστε σίγουροι ότι αυτό το βίντεο θα το δείτε κι εσείς, όταν ολοκληρώσουν το έργο τους οι Αρχές.
Όσο κι αν πονάμε, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το πλήρωμα του ασθενοφόρου, που προσέτρεξε άμεσα αλλά και τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές για το αμέριστο ενδιαφέρον τους και την απρόσκοπτη προσήλωσή τους στην ανεύρεση των αληθινών συνθηκών του ατυχήματος και των πραγματικών υπαιτίων.
Κι εσείς όλοι οι bro του Χάρη στη Λέρο, όταν σας τραγουδάει:
«ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΩΡΑ Η ΣΙΩΠΗ ....
ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»
φωνάξτε δυνατά για να σπάσει η σιωπή:
«ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ....
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ»
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΜΙΚΡΕ, ΑΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved